Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 18:48

Δεν ευχαριστήθηκε την “πεντάρα” κόντρα στην Αγιά ο ΠΑΣ Πρέβεζα ελέω κόκκινης... (pics)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε με σκορ 5-0 του Αετού Αγιάς στο “Αθανασία Τσουμελέκα” για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας τρεις βαθμούς διαφορά από το δεύτερο Λούρο (με αυτή τη διαφορά θα διεξαχθούν αγώνες-μπαράζ για τον πρωταθλητή).

IMG 0108

Οι “κιτρινόμαυροι” πήραν τη νίκη χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερες αντιστάσεις από την ομάδα της Αγιάς, ωστόσο την επικράτηση “σκίασε” η κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) του Τσάλα στο 81' για διαμαρτυρία, που δημιουργεί μία... καραμπόλα αγωνιστικών ανατροπών, καθώς θα απουσιάσει σίγουρα από το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Πανλευκάδιο και ενδεχομένως και σε άλλο ένα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καλύψει τη θέση του ένας “μικρός” σύμφωνα με τον κανονισμό (ο Σπανός ή ο Γεωργόπουλος), αλλάζοντας παράλληλα το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

IMG 0112

Στο 22' ο Σταματέλος (πλασέ-μπλόκαρε ο τερματοφύλακας) και στο 26' ο Δημουλιάς (πλάσαρε άουτ σε κενή εστία) δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, κάτι που έγινε ωστόσο στο 30', όταν ο Γεωργίου εκτέλεσε κόρνερ, ο Σταματέλος βρήκε τη μπάλα με το κεφάλι και έπειτα από κόντρες σε αμυντικούς αυτή κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Το 2-0 έκανε στο 32' με πλασέ ο Τσάλας, ενώ ο Κατσαρός στο 36' (πλασέ-άουτ), ο Σταματέλος στο 40' (πλασέ-άουτ) και ο Ιασωνίδης (σουτ-άουτ) στο 42' δεν κατάφεραν να “μεγαλώσουν” το σκορ στο ημίχρονο.

IMG 0156

Στο 55' ο Βαρτζιώτης από το ύψος της σέντρας δοκίμασε να “κρεμάσει” τον Κώτση, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ, ενώ στο 62' ο Κατσαρός με “κεραυνό” έξω από την περιοχή “έγραψε” το 3-0.

IMG 0169

Στο 65' ο Τριάντος με αριστερό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 67' ο Κόκκαλης διαμόρφωσε με πλασέ το 5-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

IMG 0134

Στο 85' ο Σταματέλος σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Παπανικολάου.

 IMG 0076

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί: Μαυροκεφάλου – Παναγιωτόπουλος

 IMG 0186

ΠΑΣ Πρέβεζα (Ξανθόπουλος): Κώτσης, Ελέζι, Γεωργίου (66' Κόκκαλης), Δήμας (59' Ντιό), Ιασωνίδης, Σκαμνέλος, Τσάλας, Κατσαρός, Τριάντος (68' Πανταζής), Δημουλιάς (46' Ντέτσικας), Σταματέλος.

Αετός Αγιάς (Ιακώβου): Παπανικολάου, Γκίνης (80' Παππάς Ε.), Λιάλιας, Σκάρπος, Βέκιος, Δέσκας, Μπέλλος, Παππάς Σ., Σερίφης, Βαρτζιώτης (66' Παπάς Θ.), Λιάλιος.

 

 

Έκθεση εικόνων