Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019 19:21

Βασίλης Ξανθόπουλος: “Δυστυχώς χρειαζόμαστε αγιασμό - Δε γίνεται μετά από κάθε ματς να συζητάμε για ό,τι άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο”

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Βασίλης Ξανθόπουλος:

Θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Ήταν σοβαροί και πειθαρχημένοι από το πρώτο λεπτό. Είχαμε και πάλι πολλές ευκαιρίες για γκολ. Ήταν ένα ματς τόσο πολύ ήσυχο, που συνέβη αυτό που συνέβη με τον Τσάλα. Δεν επιτρέπεται ένα παιδί 19-20 ετών, χωρίς να υπάρχει λόγος να δέχεται δύο κίτρινες για ανάρμοστη συμπεριφορά στο διαιτητή. Οι “μικροί” παίκτες οι δικοί μας δεν είναι πολλοί και κάνουμε υπομονή σε πολλές περιπτώσεις. Αλλά κάποια στιγμή τα όρια αρχίζουν και εξαντλούνται και δεν επιτρέπεται να κάνουμε συστάσεις σε ένα παιδί 20 ετών από τη στιγμή που έχουμε πιστέψει στο ταλέντο του και έχει προσόντα να παίξει μπάλα, αλλά η νοοτροπία του δυστυχώς δεν του επιτρέπει να κάνει κάτι παραπάνω. Σε αυτή τη φάση αφήνει την ομάδα για τα επόμενα παιχνίδια και πιθανότατα και για τα play-off, όπου πιστεύω θα φτάσουμε, με κενό στους “μικρούς”, αφού όπως είπα έχουμε περιορισμένο αριθμό.

Είμαι συγχυσμένος. Η απουσία του Τσάλα δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα, αναφορικά με τον τρόπο που θα παίξουμε. Είναι άσχημη η εικόνα που παρουσίασε και για τον εαυτό του και για την ομάδα. Δυστυχώς χρειαζόμαστε αγιασμό. Δε γίνεται μετά από κάθε ματς να συζητάμε για ό,τι άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο”.