Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 20:49

Στη Β' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας υποβιβάστηκε ο Αετός Αγιάς-Τι ισχύει στα Playouts

Ο Αετός Αγιάς είναι η ομάδα που υποβιβάστηκε απευθείας στη Β' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, αφού τερμάτισε στην τελευταία θέση του φετινού πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣ, ενώ ο 15ος Αμβρακικός Βόνιτσας, η 14η Φορτούνα Βαλανιδοράχης, η13η ΑΕΝ Σαμψούντας και ο 12ος ΑΟ Πλαγιάς θα παίξουν Play-out σε μίνι Πρωτάθλημα(διπλών αγώνων).

Όπως αναφέρει η προκήρυξη της ΕΠΣ, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την τελική βαθμολογία της κάθε ομάδας που κατέκτησε στο Πρωτάθλημα (12ος ,13ος, 14ος, 15ος) διαιρώντας δια τέσσερα και εκ του αποτελέσματος που θα προκύψει ξεκινάει η κάθε ομάδα με τους ανάλογους βαθμούς.

Η ομάδα που κατέκτησε τη 12η θέση κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος, πριμοδοτείται για την βαθμολογία της έναρξης των Play-out με ακόμη ένα(1) βαθμό από αυτούς που θα προκύψουν κατά τη διαίρεση. Σε περίπτωση ισοβαθμίας των ομάδων μετά την ολοκλήρωση των αγώνων Play-out, υπερισχύει η ομάδα που στην κανονική περίοδο τερμάτισε υψηλότερα.

Η κλήρωση των αγώνων Play-out θα γίνει στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας-Λευκάδας με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος παρουσία των εκπροσώπων των διαγωνιζόμενων σωματείων.