Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 21:14

Στην Α' ΕΣΚΑΒΔΕ ο ΑΓΟ Θεσπρωτικού μετά τη νίκη επί του Άκτιου Απόλλωνα

Στην Α' ΕΣΚΑΒΔΕ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο ΑΓΟ Θεσπρωτικού, ο οποίος στην τελευταία αγωνιστική των playoffs, επικράτησε με 72-45 επί του Άκτιου Απόλλωνα και τερμάτισε στη 2η προνομιούχο θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε σχετική ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτυώσης ο ΑΓΟΘ αναφέρει μεταξύ άλλων: ”Με τον ιδανικό τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για την ομάδα μας καθώς πέτυχε την τέταρτη σερί νίκη της στα play offs ανόδου επι του Ακτιου Απόλλωνα Πρεβεζας με 72-45 και κατέκτησε την 2η προνομιούχο θέση με αποτέλεσμα την άνοδο στην Α κατηγορία. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Θανάση Αθανασίου ο οποίος τιμήθηκε για την προσφορά του στην ομάδα. Ευχαριστούμε τον Πάνο Πανουση και τον αρχηγό (ένας είναι ο αρχηγός ) για την παρουσία τους στο γήπεδο και την βοήθεια του Μάκη στο χρονόμετρο. Ευχαριστούμε τον Περικλή Τσιρογιάννη για την προσφορά των αναμνηστικών. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ακολούθησε για μια ακόμα φορά την ομάδα μας στο πιο κρίσιμο παιχνιδι της ιστορίας της. Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο κο Ζήκο Ρεμπη και τον υποψήφιο κο Ματθαίο Ναση για το τραπέζι στην ομάδα για τα επινίκια. Ευχαριστούμε τους αδερφούς Καραβιδα Περικλή και Χρήστο για τις σαμπάνιες. Ευχαριστούμε τους χορηγούς που στέκονται δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια. Συγχαρητήρια σε παίχτες και προπονητή για την εξαιρετική προσπάθεια όλη την χρονιά .”

Από την πλευρά του Άκτιου το ΔΣ του Συλλόγου με ανακοίνωσή του συγχαίρει τα σωματεία της ΑΕ Καναλακίου και του ΑΓΟ Θεσπρωτικού που κατέλαβαν τις 2 προνομιούχες θέσεις των playoffs και κέρδισαν την άνοδό τους στην Α' κατηγορία ανδρών Ε.Σ.ΚΑ.Β.Δ.Ε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, το ματς ήταν αρκετά νευρικό με τον ΑΓΟΘ να έχει μικρό προβάδισμα στο ημίχρονο (36-31), ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πήραν τη διαφορά και την εύκολη νίκη με 72-45.

Δεκάλεπτα: 23-21, 13-10, 19-11, 17-3

ΑΓΟΘ (Βασιλειου): Βενετίκας Κ 2,Κόκκαλης Α,Παπαδιώτης Ε2,Μπιστιολας Σ 29(1),Μήτρος Α,Τσάτσος Κ 10,Σιωρος Α10(1),Τσόλης Π 19(5),Αθανασίου Α,Κόκκαλης Γ,Σμπόνιας Α

Άκτιος Απόλλων(Παπαμιχαήλ Μ.): Χρυσανθόπουλος 4, Θεοδωρακάκος 3(1), Αρβανιτίδης 2, Σιάρκος, Τζάλλας 2, Σκαμνέλος 8(1), Παπαμιχαήλ Α. 12(1), Γκόπης, Ευθυμίου 10, Αργυρός, Τσέτσικας 4.