Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 11:03

“Μπάχαλο” με “κοινή” ανακοίνωση 4 σωματείων της ΕΠΣ για τα play-off που περιέχει υπονοούμενα - Τα μισά εξ' αυτών τελικώς πήραν αποστάσεις

“Δυναμιτίζεται” ξαφνικά η ατμόσφαιρα στο τοπικό ποδόσφαιρο, εν' όψει των αναμετρήσεων για τη διαδικασία των play-off.

Εμφανίστηκε κοινή ανακοίνωση-αίτημα 4 ομάδων (Πανλευκάδιος, Απόλλων Πάργας, Θρίαμβος Λούρου, Εθνικός Φιλιππιάδας), που ζητούν αλλαγή ημερομηνιών, αλλά αφήνουν υπονοούμενα για εξυπηρέτηση συμφερόντων συγκεκριμένης ομάδας και λόγους αξιοπιστίας του πρωταθλήματος.

Δείτε το αίτημα των ομάδων:

aitisi

Την ίδια ημέρα ακολούθησαν ανακοινώσεις τόσο του Πανλευκάδιου, όσο και του Εθνικού Φιλιππιάδας που διαχωρίζουν μερικώς τη θέση τους, ενώ “σκληρή” ήταν και η ανακοίνωση του ΠΑΣ Πρέβεζα:

 

 

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ

 

Αγαπητοί φίλοι

το Δ.Σ. του Πανλευκάδιου αισθάνεται την υποχρέωση να διαχωρίσει τη θέση του απ' το κείμενο που δόθηκε στην ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας και τα Μ.Μ.Ε σαν αίτημα των τεσσάρων ομάδων.

Συμφωνούμε όλοι ότι πρέπει να καθίσουμε όλοι μαζί με την ΕΠΣ και να βρούμε τις όσο το δυνατόν καλύτερες ημερομηνίες που θα βολεύουν όλες τις ομάδες.

Διαφωνούμε κάθετα με τον συντάξα της αίτησης για τα περί "αξιοπιστίας του πρωταθλήματος" και για τις "εξυπηρετήσεις συμφερόντων συγκεκριμένης ομάδας".

Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι απέναντι στους συλλόγους μας και απέναντι στον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο, ή μας διαβάζει μέσα απ' αυτές τις γραμμές να είμαστε πιο συγκρατημένοι.

Είχαμε ένα ανταγωνιστικότατο πρωτάθλημα, στην κορυφή αλλά και στην ουρά και έτσι θα βοηθήσουμε όλοι, ομάδες, Ένωση και διαιτητές, να τελειώσει.

Αγαπητοί φίλοι 

όποιο σήμα κι αν φοράμε στο στήθος, είτε κρατάμε σφυρίχτρα και σημαιάκια, είτε είμαστε στα γραφεία των συλλόγων ή της Ένωσης μας, ακόμα και όλοι όσοι ακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα, όταν τελειώνει ο αγώνας δεν είμαστε παρά μόνο φίλοι! 

Και μόνο έτσι μπορούμε να πορευτούμε για το καλό του ποδοσφαίρου μας. 

 

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος 

ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

 

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ

Όσο αφορά την κοινή αίτηση των συλλόγων που συμμετέχουνε στα play off για την ανάδειξη πρωταθλητή τις περιόδου 2018-2019 ο Εθνικός Φιλιππιάδας ανακοινώνει ότι αφορά μόνο στην αίτηση για πιθανές αλλαγές στις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων  και καθαρά για λόγους προβλημάτων  που αντιμετωπίζει η ομάδα μας.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα τις ΕΠΣ και στον πρόεδρο διεξαγωγής του πρωταθλήματος για την ομαλή και αξιόπιστη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και των play off.

Το ΔΣ

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

 

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε σήμερα την "κοινή" αίτηση 4 σωματείων για αλλαγή των ημερομηνιών διεξαγωγής των play-off για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας της σεζόν 2018-19.

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής :

  1. Πραγματικά αναρωτιόμαστε για ποιο λόγο προέκυψε σύσκεψη των 4 ομάδων χωρίς τη συμμετοχή του ΠΑΣ Πρέβεζα (που επίσης συμμετέχει στα play – off).

  2. Οι αναφορές για την αναξιοπιστία του πρωταθλήματος είναι τόσο βαριές που καλό θα είναι εκείνοι που υπογράφουν την ανωτέρω αναφερόμενη ανακοίνωση να διαθέτουν και το τεκμήριο της απόδειξής τους.

  3. Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος και οι ημερομηνίες των αγώνων καθορίζονται από τη διοργανώτρια και ως εκ τούτου οποιαδήποτε άλλη υπόνοια για εξυπηρέτηση συμφερόντων συγκεκριμένης ομάδας μόνο εκ του πονηρού μπορεί να γίνει αντιληπτή και το μόνο που επιτυγχάνει είναι να χαρακτηρίζει τους συντάξαντες ή/και τους υπογράφοντες (μιας και για αυτό υπάρχει σύγχυση).

Συμπερασματικά θα θέλαμε να αναφέρουμε στο φίλαθλο κοινό μας, πως η μόνη μας έννοια είναι η προετοιμασία της ομάδας για τον μεγάλο τελικό των play – off τη Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου, όπου όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή και την επιστροφή μας στη Γ’ εθνική κατηγορία. Οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια αποπροσανατολισμού δε μας συγκινεί και σε περίπτωση που θα θίξει άμεσα ή έμμεσα τα συμφέροντα της ομάδας μας, θα μας βρει νομίμως αντιμέτωπους.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γ. Μπόκιας

 

ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Σε επικοινωνία που είχε το atpreveza.gr με τους διοικούντες την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας μας τόνισαν ότι τα play-off θα διεξαχθούν στις ημερομηνίες που έχουν οριστεί χωρίς καμία παρέκκλιση.