Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 13:48

“Έκλεισε” ένας πετυχημένος διετής διοικητικός κύκλος για τον ΠΑΣ Πρέβεζα – Ανοίγει ένας “νέος” στη Γ' Εθνική – Αναλυτικό ρεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του ΠΑΣ Πρέβεζα. Το διοικητικό σχήμα, με Πρόεδρο το Γιώργο Μπόκια, που “έτρεξε” τη λειτουργία των “κιτρινόμαυρων” τα τελευταία δύο χρόνια “έκλεισε” έναν απόλυτα πετυχημένο κύκλο και στα τρία επίπεδα που απαρτίζουν το “αφήγημα” ενός ιστορικού σωματείου, όπως ο ΠΑΣ Πρέβεζα. Αγωνιστικά, διοικητικά, οικονομικά.

IMG 4477

Η ομάδα στη διετία που πέρασε, βρίσκεται πλέον στις εθνικές κατηγορίες και στη Γ' Εθνική, διαθέτει 24 δελτία ποδοσφαιριστών, αθλητικό υλικό, δική της ιστοσελίδα, κατάφερε να φέρει και πάλι έναν κόσμο κοντά της, κατάφερε μετά το πέρας της διετίας να είναι εντελώς “καθαρή” από τυχόν χρέη προς τρίτους (ο κ. Μπόκιας εξήρε τη συνεισφορά σε αυτό του λογιστή-φοροτεχνικού Νικόλαου Κουλιάτση στην τακτοποίηση της διαδικασίας των οικονομικών) και με παραστατικά που είναι “ανοικτά” σε κάθε ενδιαφερόμενο, βελτίωσε την αξιοπιστία της απέναντι στο φίλαθλο κοινό, διαθέτει έναν μικρό χώρο δικό της, ο οποίος παραχωρήθηκε από το Δήμο Πρέβεζας.

IMG 4488

Γενικότερα ο ΠΑΣ Πρέβεζα έκανε βήματα μπροστά στη διετία της διοίκησης Μπόκια και των μελών που απάρτιζαν το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και πλέον ανοίγει ένας “νέος κύκλος” στη Γ' Εθνική για το σύλλογο. Ένας “νέος κύκλος” που αποτελεί πρόκληση ώστε ο ΠΑΣ να κάνει πολλά περισσότερα.

Ο Γιώργος Μπόκιας ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία τα δύο χρόνια που πέρασαν, έκανε το διοικητικό απολογισμό και ενημέρωσε πως θα είναι μέλος του νέου Δ.Σ., όχι όμως από τη θέση του Προέδρου, αλλά από τη θέση του απλού μέλους. Αλλά και από αυτό το πόστο, αν και θα συνεισφέρει όσο μπορεί, δε θα έχει ενεργό ρόλο στη διοίκηση, καθώς για επαγγελματικούς λόγους θα ζει πλέον μόνιμα στην πόλη της Κέρκυρας και το γεγονός από μόνο του καθιστά αδύνατο το να μπορέσει να ανταποκριθεί στα καθήκοντα που απαιτεί η καθημερινή ενασχόληση με τη διοίκηση του ΠΑΣ Πρέβεζα.

IMG 4499

Ο Βασίλης Κουτρούμπας, αντιπρόεδρος της ομάδας, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα, έπειτα από δύο χρόνια. Ευχαρίστησε τα άτομα με τα οποία συνεργάστηκε και τόνισε πως χορηγικά και επικοινωνιακά, ο ΠΑΣ ανέβηκε ένα επίπεδο και θα πρέπει στη Γ' Εθνική να συνεχίζει να βελτιώνει την παρουσία του στον ποδοσφαιρικό χάρτη, ώστε να μη γίνει μία ομάδα-ασανσέρ.

IMG 4512

Ο Νικόλαος Κουλιάτσης έκανε τον οικονομικό απολογισμό της ομάδας, ενώ ο γενικός αρχηγός Χρήστος Τσόκος έκανε τον αγωνιστικό απολογισμό της ομάδας και αναφέρθηκε και σε εσωτερικά προβλήματα, που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

IMG 4508

Αναπτύχθηκε μάλιστα και διάλογος με τους παριστάμενους στη γενική συνέλευση, για τα τεκταινόμενα όλης της σεζόν, για τη λειτουργία του εσωτερικού κανονισμού κ.α.

Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέων μελών του Δ.Σ.

Ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι:

Νικόλαος Κουλιάτσης

Τάσος Αμάραντος

Θωμάς Πεπόνης

Αλέκος Λεόπουλος

Αντώνης Τσακανιάς

Γιώργος Τσουμελέκας

Γιώργος Μπόκιας.

Το νέο Δ.Σ. θα συνεδριάσει πάλι σήμερα, για να διερευνηθεί η δυνατότητα συμπλήρωσής του και με νέα άτομα που ενδιαφέρονται.

IMG 4520

Ερωτηματικό παραμένει η στάση του μέλους του Δ.Σ. που αποχώρησε, Διονύση Καλλίνικου. Ο κ. Καλλίνικος ήταν “παρών” στη γενική συνέλευση, αλλά αποχώρησε όταν υπήρξε η εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Το τελικό σχήμα του Δ.Σ. που θα προκύψει έπειτα από το πέρας των διαδικασιών εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα “τρέξει” και το θέμα του προπονητή της ομάδας.

Η περίπτωση να παραμείνει στο “τιμόνι” της ομάδας ο Βασίλης Ξανθόπουλος δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή. Από τη στιγμή που το νέο Δ.Σ. θα “τελειώσει” και το ζήτημα του τεχνικού team, τότε η ομάδα θα προχωρήσει και στη διαμόρφωση του ρόστερ, εν' όψει της νέας σεζόν.

 

 

Έκθεση εικόνων