Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2019 14:42

Η ομάδα του Zero Lake Run διοργανώνει το 1ο Σεμινάριο Ορεινού Τρεξίματος

Η ομάδα του Zero Lake Run σε συνεργασία με τον Γιαννόπουλο Κωνσταντίνο για πρώτη φορά διοργανώνει το 1ο Σεμινάριο Ορεινού Τρεξίματος στο οποίο μπορούν να συμμετάσχουν όσοι ασχολούνται αλλά και θέλουν να ασχοληθούν με την ορεινή δραστηριότητα ή ακόμη και με την καθημερινή απλή άσκηση (περίπατο, τρέξιμο).

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 9 Ιουνίου 2019 στον χώρο της Παιδούπολης στην Λίμνη Ζηρού Φιλιππιάδας με ώρα έναρξης 10:00 το πρωί.

Το ιδιαίτερο σε αυτό το σεμινάριο είναι ότι θα αποτελείται από το θεωρητικό και πρακτικό κομμάτι καθώς θα ακολουθήσει προπόνηση στο μονοπάτι του Ζηρού με επεξηγήσεις.

Καλεσμένος και κύριος ομιλητής θα είναι ο Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος αθλητής του ορεινού τρεξίματος της εταιρίας Dynafit και Dynafit Greeceκαθώς και προπονητής και ιδρυτής της ομάδας Mountain Training Solutions.

Τα κύρια θέματα στα οποία θα αναφερθεί είναι:

• Άσκηση και αθλητική δραστηριότητα στην καθημερινότητα
• Φυσιολογία ενός ασκούμενου
• Ανάλυση κινησιολογίας κατά την δραστηριότητα
• Τροφοδοσία πριν και κατά την διάρκεια της δραστηριότητας

Στόχος των διοργανωτών είναι να παρακινήσουν τον κόσμο να έρθει σε επαφή με το βουνό και όσοι ήδη ασχολούνται να ωφεληθούν τόσο στο προπονητικό τους πλάνο όσο και στην εν γένει ενασχόληση τους με την δραστηριότητα.

Το όριο συμμετοχών είναι 30 ( αφου συπληρωθεί ο αριθμός οι εγγραφές κλείνουν).

Κόστος συμμετοχής 12 ευρώ 

Εάν θέλεις να πάρεις και εσύ μέρος κάνε την εγγραφή σου εδώ 

Πολυμέσα