Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 13:01

Με τη συμμετοχή δεκάδων ποδηλατών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε η 2η Ποδηλατική Ανάβαση Κρανιάς

Με τη συμμετοχή δεκάδων ποδηλατών από πολλά μέρη της χώρας και παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και φίλων της ποδηλασίας,πραγματοποιήθηκε η 2η Ποδηλατική Ανάβαση Κρανιάς που διοργάνωσαν ο Δήμος Ζηρού, η Αδελφότητα Κρανιωτών Πρέβεζας, ο Μορφωτικός Σύλλογος Κρανιάς και ο Σ.Ο.Π. Πρέβεζας, την Κυριακή 4 Αυγούστου και ώρα 10 π.μ.

DSC 2645

Σε σχετικό δελτίο τύπου η Αδελφότητα Κρανιωτών Πρέβεζας και ο Μορφωτικός Σύλλογος Κρανιάς αναφέρουν:

"Ο αγώνας σημείωσε εξαιρετική επιτυχία και αν δεν υπήρχε ο καύσωνας των τελευταίων ημερών, αλλά και κάποιες κοινωνικές & αθλητικές υποχρεώσεις αθλητών οι συμμετοχές θα ξεπερνούσα κάθε προσδοκία.

DSC 2760

Ο Αγώνας ήταν συναρπαστικός μέχρι τον τερματισμό όπου πρώτος τερμάτισε ο ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του Π.Ο. Πατρών με χρόνο 31:10 δεύτερος ο περσινός νικητής της 1ης Ανάβασης Κρανιάς ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ του ΠαναθηναΪκού από την Καλαμάτα με χρόνο 31:22 και τρίτος ο ΒΟΡΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΛΦΑ TEAM) με χρόνο 32:14.

Ως συνδιοργανωτές της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης που προβάλλει το χωριό μας σε κάθε γωνιά της χώρας μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε:

- Τους ποδηλάτες-αθλητές που συμμετείχαν στην 2η Ανάβαση Κρανιάς και στήριξαν τον αγώνα, προερχόμενοι από διάφορες περιοχές της χώρας μας σε μια δύσκολη περίοδο από πλευράς θερμοκρασιών και απόστασης.

- Το Δήμο Ζηρού και το Δήμαρχο κ. Νίκο Καλαντζή, που αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή της Ανάβαση Κρανιάς, τη συμπεριέλαβαν στις εκδηλώσεις του Καλοκαιριού 2019 και διέθεσαν ένα σημαντικό κονδύλιο για την προμήθεια των επάθλων και των μεταλλίων των αθλητών.

- Τον Σ.Ο Ποδηλασίας Πρέβεζας και ιδιαίτερα τον κ. Sylvain Gobel για την οργάνωση, το στήσιμο και την προβολή του αγώνα στους ποδηλατικούς κύκλους.

- Το ΕΚΑΒ Ηπείρου, το Νοσοκομείο Πρέβεζας & και το Κέντρο Υγείας Θεσπρωτικού, για την διάθεση και παρουσία ασθενοφόρου στην εκδήλωση.

- Την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας και το Αστυνομικό Τμήμα Θεσπρωτικού για την παροχή δύο περιπολικών για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

- Τον συγχωριανό μας γιατρό κ. Νταλαγιάννη Βασίλειο (ορθοπεδικό-Πρέβεζα) και τον κ. Κύρλα Κωνσταντίνο (καρδιολόγο-Νοσοκομείο Λευκάδας) που στήριξαν την ανάβαση από ιατρικής πλευράς για κάθε ιατρικό ενδεχόμενο που ευτυχώς δεν υπήρξε.

67472598 703113506776991 195660220171550720 o

- Τους χορηγούς της εκδήλωσης οι οποίοι με τις προσφορές τους έδωσαν την ευκαιρία να παρέχουμε στους αθλητές γεύμα-είδη διατροφής, νερά και αναψυκτικά:

  • Super Market Αφοί Λιόντου, (συνεργάτης ΑΒ), Πρέβεζα-Θεσπρωτικό.
  • Το Κρεοπωλείο «Η Ωραία Κρανιά» αδελφών Λάμπρου στην Πρέβεζα.
  • Το Super Market Μασούτης (κατάστημα Λούρου).
  • Τα Αναψυκτικά Άρτας (Γεωργίου & Παπακίτσος)
  • Το Ωποροπολείο «4 εποχές» Αθηνάς Σιώζου, στην Πρέβεζα.
  • Το Ζαχαροπλαστείο Γιολδάσης αρτοποιήματα (Φιλιππιάδα)
  • Το συνεργείο Χρήστος Κιτσαντάς (Λούρος)
  • Τη μάντρα υλικών Δήμου Κωνσταντίνος (Λούρος).
  • Την εταιρεία Πίνδος Ε.Π.Ε.(Κατάστημα Λούρος)
  • Την κα Σοφία Γεωργατζή (Λούρος)
  • Το Super Market Φλούδας (Λούρος)
  • To Super Market Ντίμερης (Λούρος)
  • Τις πηγές Κωστηλάτας.
  • Την κα Δώρα Τσολάκου «Το Στέκι» -Τύρια
  • Τις γυναίκες του χωριού μας που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις σπιτικές πίτες, το φαγητό και τα γλυκά που ετοίμασαν και προσέφεραν στους αθλητές αλλά και στους παρευρισκόμενους θεατές.
  • Τους Εθελοντές συγχωριανούς μας που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σημειώσει ο αγώνας επιτυχία, από τη Γραμματεία, την παροχή αναψυκτικών και νερών, στο σερβίρισμα του φαγητού, την παροχή αυτοκινήτων για μεταφορά και την παροχή υλικών για τις ανάγκες του αγώνα, την συνοδεία των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα.

67774409 10218463259948173 3585398575116320768 o 1

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλους τους συγχωριανούς μας και τους φίλους της ποδηλασίας που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, χειροκρότησαν και ενθάρρυναν του αγωνιζόμενους αθλητές και συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επιτυχία της 2ης Ποδηλατικής Ανάβασης Κρανιάς.

 

Με εκτίμηση       

 Ο πρόεδρος της Αδελφότητας

Κρανιωτών Πρέβεζας

Σπύρος Λάμπρος

   Ο πρόεδρος

Μορφωτικού Συλλόγου Κρανιάς

Φωτάκης Δήμος

Έκθεση εικόνων