Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 13:00

Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του ΠΑΣ Πρέβεζα ο Μπρούνο Μοράις – Συμφωνία με Φερεντίνο και Μπάλογκαν

“Συμπληρώνεται” σιγά-σιγά το ρόστερ του ΠΑΣ Πρέβεζα, ο οποίος ολοκληρώνει σταδιακά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Βλάχου, για να περάσει στη διαδικασία των φιλικών αγώνων.

Στις προπονήσεις των “κιτρινόμαυρων” παίρνουν μέρος ο Γιώργος Φερεντίνος και ο Λανρ Μπάλογκαν με καταγωγή από την Αγγλία. Αμφότεροι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΣ Πρέβεζα και αναμένεται να παρουσιαστούν και επίσημα τις επόμενες ημέρες από το σωματείο.

IMG 0075

Ο Γιώργος Φερεντίνος είναι 23 ετών και έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΣ Φλώρινα, του Πανιωνίου Κ20, της Γλυφάδας και του Χαραυγιακού. Αγωνίζεται στην επίθεση.

Ο Lanre Balogun είναι 24 ετών και είναι μεσοεπιθετικός. Έχει αγωνιστεί στη Χάντερσφιλντ (Αγγλία), στην Μπόρεχαμ Γουντ (Αγγλία), στην AFC Larnaca (Κύπρος), στην Άλμπιον Ρόβερς (Σκωτία) και τη Sparta Fc (Αγγλία).

IMG 0081

Σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ Πρέβεζα τόνισε:

Μου αρέσει να δίνω πολλές ασίστ στους συμπαίκτες μου και να τους βοηθάω να σκοράρουν. Είμαι στη διάθεση του προπονητή για να προσφέρω σε όποια θέση χρειάζεται και να βοηθήσω και στο σκοράρισμα της ομάδας με κάποια γκολ. Σίγουρα θα δώσω το 100% για τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Είμαι αρκετά γρήγορος και με καλή τεχνική, μου αρέσει το παιχνίδι να παίζεται με ταχύτητα. Πιστεύω πως θα βοηθήσω πολύ την ομάδα”.

IMG 0080

Στις προπονήσεις του ΠΑΣ ενσωματώθηκε και ο Bruno Henrique Crespo Morais (Μπρούνο Μοράις. Ο 19χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ανέφερε σε δήλωσή του:

Ήρθα στην πόλη της Πρέβεζας και στην ομάδα της για να βοηθήσω να έχουμε μία πολύ καλή σεζόν στη Γ' Εθνική. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά με τον προπονητή μας αυτό το χρόνο, για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Πιστεύω πως θα βοηθήσω πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας, στην κατοχή και την ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας και στο να ελέγχουμε το ρυθμό.

Θέλω να πω στους φιλάθλους μας ότι θα δουλέψουμε πολύ για να παρουσιάσουμε ένα ωραίο θέαμα με αρκετά γκολ και να παρουσιάσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στο γήπεδο”.

 

Έκθεση εικόνων