Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 22:39

Σκόρπισε χαμόγελα ο ΠΑΣ Πρέβεζα κόντρα στην Κ20 του Παναιτωλικού (pics)

“Πρώτο δείγμα: ΘΕΤΙΚΟΝ!” για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, ο οποίος στο πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας του, εν' όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο “Αθανασία Τσουμελέκα” του Παναιτωλικού Κ20 με σκορ 3-1.

IMG 0120

Οι “κιτρινόμαυροι” υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Βλάχου, απέναντι σε έναν δυνατό και αξιόμαχο αντίπαλο εμφάνισαν ένα αγωνιστικό σύνολο με κύρια χαρακτηριστικά: την προσπάθεια να “χτίζει” κατοχή μπάλας, να επιβάλει το δικό του ρυθμό και να έχει ταχύτητα στο παιχνίδι του. Αποζημίωσαν όσους βρέθηκαν στις εξέδρες, σκόρπισαν χαμόγελα αισιοδοξίας και συνεχίζουν στη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις.

IMG 0174

Απομένουν φυσικά να γίνουν πολλά ώστε να φτάσει η ομάδα στο επίπεδο που θέλει ο νέος τεχνικός της, ωστόσο το ξεκίνημα στα φιλικά ματς ήταν καλό.

IMG 0153

Ο ΠΑΣ προηγήθηκε μόλις στο 2' όταν ο Βασίλας επιχείρησε τη σέντρα και ο Λάκκας με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο Ντούλιας στο 10' έκλεψε τη μπάλα και με ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ “νίκησε” τον Καραπιπέρη (1-1), ισοφαρίζοντας. Οι γηπεδούχοι “ανέβασαν στροφές” και απείλησαν την εστία του Παναιτωλικού με ένα εντυπωσιακό σουτ του Μπρούνο από το ύψος της μεσαίας γραμμής στο 14', με τον γκολκίπερ των φιλοξενουμένων να αντιδρά και να στέλνει τη μπάλα κόρνερ. Στο 16' ο νεαρός τερματοφύλακας μπλόκαρε τη μπάλα σε σουτ του Ελέζι, ενώ στο 24' ο ίδιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού, κερδίζοντας πέναλτι. Ο Βασίλας εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1.

IMG 0202

Ο Σιδέρης στο 50' με κεφαλιά από μικρή απόσταση δεν μπόρεσε να σκοράρει (απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας), αλλά στο 83' με ατομική ενέργεια και εξαιρετικής τεχνικής ψιλοκρεμαστό πλασέ “έγραψε” το 3-1.

IMG 0146

Διαιτητής: Β. Φίτσας

Βοηθοί: Γ. Φίτσας, Τσόγκας

IMG 0147

ΠΑΣ Πρέβεζα (Βλάχος): Καραπιπέρης, Βασίλας, Βασιλόπουλος, Ιασωνίδης, Λαζανάς Γ., Καρμοκόλιας, Ελέζι, Μπρούνο, Φερεντίνος, Λάκκας, Κόκκαλης.

Έπαιξαν και οι: Κώτσης, Σιδέρης, Μπάλογκαν, Ντιό, Σκαμνέλος, Γκίνι, Λεόπουλος, Λαζανάς Αν., Πρέντζας, Γεωργόπουλος, Φυσέκης, Πατακιάρας.

IMG 0184

Παναιτωλικός Κ20 (Ξανθόπουλος): Κοντογιάννης, Φραγκούλης, Θεοδώρου, Μελιάδης, Παναγιωτίδης, Ντούκας, Παναγιωτόπουλος, Ευθυμίου, Γιάκος, Ντούλιας, Πανταζής.

Συμμετείχαν και οι: Σαράκης, Καρατσόλης, Μούτσα, Ζαρνομήτρος, Τσάκνης, Δήμος, Τρομπούκης, Λαζαρίδης, Παρδαλός, Μουρατίδης.

 

Έκθεση εικόνων