Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 16:11

Στην Πρέβεζα οι ακαδημίες μπάσκετ του ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο προετοιμασίας

Στην Πρέβεζα θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τα τμήματα του Παιδικού και του Εφηβικού της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Οι υπεύθυνοι του Συλλόγου αποδέχθηκαν την πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής του Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 Πρέβεζας και την Κυριακή 25 Αυγούστου οι δύο ομάδες του ΠΑΟΚ αναμένεται να φτάσουν στην Πρέβεζα.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι προπονητής του Παιδικού και Εφηβικού Τμήματος για την νέα αγωνιστική περίοδο ανέλαβε τον περασμένο Ιούνιο ο Πρεβεζάνος Νίκος Τζώρας με άμεσο συνεργάτη τον Δημήτρη Σταυρόπουλο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Junior Basketball Program αναφέρει: "Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή η 1η εβδομάδα της προετοιμασίας των τμημάτων Παιδικού και Εφηβικού. Η 1η εβδομάδα κύλησε με 2πλες προπονήσεις για τους παίκτες που περιελάμβανε εκτός των άλλων και διάφορες σωματομετρικές μετρήσεις.

Το Σάββατο το προπονητικό team έδωσε ρεπό στους παίκτες και το επόμενο ραντεβού ορίστηκε για την Κυριακή 25/8/2019 το πρωί όπου οι 2 ομάδες του Π.Α.Ο.Κ. θα αναχωρήσουν για την πόλη της Πρέβεζας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας".