Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019 00:42

Εντυπωσιακή ανατροπή και νίκη με αντίπαλο το Θεσπρωτό ο ΠΑΣ Πρέβεζα με show Σιδέρη στην επίθεση (pics)

Για ακόμη μία φιλική αναμέτρηση ο φετινός ΠΑΣ Πρέβεζα αποδεικνύει ότι... κάτι καλό γεννιέται υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Βλάχου.

IMG 0258

Αυτή τη φορά οι “κιτρινόμαυροι” νίκησαν και μάλιστα με εντυπωσιακή ανατροπή στο σκορ, το Θεσπρωτό, ομάδα Football League, επικρατώντας με σκορ 3-2 (έχαναν 0-2) στο “Αθανασία Τσουμελέκα” το απόγευμα του Σαββάτου.

IMG 0299

Οι γηπεδούχοι είχαν προβλήματα στην άμυνά τους από το pressing του αντιπάλου για περίπου 35 λεπτά, έκαναν αρκετά λάθη σε άμυνα και μεσαία γραμμή που τους κόστισαν σε αυτό το χρονικό διάστημα, ωστόσο στη συνέχεια βρήκαν τον καλό τους εαυτό, έπαιξαν κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο και κατάφεραν να πάρουν και τη νίκη απέναντι σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

IMG 0332

Στο 23' ο Γκέκας εκμεταλλεύτηκε τις καραμπόλες στην άμυνα του ΠΑΣ και με πλασέ έκανε το 0-1, ενώ στο 43' ο Βασ. Κωνσταντίνου έκλεψε τη μπάλα στην άμυνα της Πρέβεζας και με πλασέ “έγραψε” το 0-2.

Ο ΠΑΣ απάντησε στο 45' με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του Σιδέρη, ο οποίος “ζύγισε” το αριστερό του πόδι από το ύψος της μεσαίας γραμμής και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

IMG 0340

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε στο γήπεδο άλλος... ΠΑΣ, που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και στο 53' ο Σιδέρης με πλασέ ισοφάρισε (2-2). Ο επιθετικός των γηπεδούχων πήρε την πάσα του Λαζανά και με σουτ έκανε το 3-2 στο 63', πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Ο Θεσπρωτός είχε σουτ στο δοκάρι στο 84' με τον Ευθυμίου.

 IMG 0298

Διαιτητής: Ν. Ρούσος

Βοηθοί: Ντόμαρης – Νάστος

 IMG 0255

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Λαζανάς Γ., Βασιλόπουλος, Λάκκας, Καρμοκόλιας, Γκίνι, Βασίλας, Ελέζι, Φερεντίνος, Μπρούνο, Σιδέρης.

Συμμετείχαν-αποστολή και οι: Κώτσης, Λαζανάς Αν., Σκαμνέλος, Γεωργόπουλος, Κατσαρός, Μπάλογκαν, Κόκκαλης, Ντιό, Σακκάς, Φυσέκης, Πατακιάρας.

Θεσπρωτός (Δημήτρης Μουρούτης): Σουλεϊμέζογλου, Νόνης, Σταυρίδης, Κωνσταντίνου Βαγ., Πανταζής, Μπίκας, Μπάμης, Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντίνου Βασίλης, Κολλάς, Γκέκας.

Συμμετείχαν-αποστολή και οι: Χριστογιάννης, Κωνσταντάκος, Καρβούνης, Ντοματάς, Φούντζουλας, Γώγος, Ευθυμίου, Ντούνης, Φατίγκα, Κατσέλης, Αποστολίδης, Κρίστιαν, Μάουρο.

 

 

Έκθεση εικόνων