Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 12:16

Έμειναν στο “μηδέν” ΠΑΣ Πρέβεζα και Σούλι Παραμυθιάς (photos)

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν ΠΑΣ Πρέβεζα και Σούλι Παραμυθιάς σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι προπονητές των δύο ομάδων δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα, εν' όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, οι δύο σύλλογοι ήταν εμφανώς κουρασμένοι από το στάδιο της προετοιμασίας και οι αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λίγες.

IMG 5425

Στο 6' ο Ανδρέας Λαζανάς με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Διάσσινου, ενώ στο 48' ένα εντυπωσιακό βολ-πλανέ του Σιδέρη σταμάτησε με απόκρουση ο τερματοφύλακας της Παραμυθιάς.

IMG 5475

Στο 53' και πάλι ο επιθετικός του ΠΑΣ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του τέρματος των φιλοξενουμένων. Ίδια κατάληξη είχε το δυνατό σουτ του Κατσαρού στο 74', καθώς και το σουτ του Μπάλογκαν στο 88'.

IMG 5451

Οι “κιτρινόμαυροι” θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό ματς, αυτή τη φορά με την Καμπή εκτός έδρας, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

IMG 5437

Διαιτητής: Μπαΐλης

Βοηθοί: Φραγκούλης – Ντόμαρης

IMG 5473

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Ιασωνίδης, Λάκκας, Λαζανάς Γ., Βασιλόπουλος, Γκίνι, Φερεντίνος, Μπρούνο, Ελέζι, Λαζανάς Ανδρ., Σιδέρης.

Συμμετείχαν και οι: Σακκάς, Κατσαρός, Μπάλογκαν, Γεωργόπουλος, Κόκκαλης, Ντιό, Πανταζής.

IMG 5456

Σούλι Παραμυθιάς (Βαγγέλης Τζιάρας): Διάσσινος, Μούτσιος, Τάτσης, Διαμάντης, Βασιλάκης, Μώκος, Αναστασιάδης, Μπέλος, Παπαδόπουλος, Ντόκος, Παπαρούνας.

Συμμετείχαν και οι: Γεωργούλας, Φάικ, Τσούνης, Πατσούρας, Κωσταμένας, Καραμποΐκης, Παππάς.

 

Έκθεση εικόνων