Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012 16:05

Κώστας Κάρτσακλας και Βασίλης Μπούντας μιλούν στο www.atpreveza.gr...

Ο «παλιός» και ο «νέος» της Νικόπολης, ο Κώστας Κάρτσακλας και ο Βασίλης Μπούντας, μίλησαν στην κάμερα του www.atpreveza.gr, για τους στόχους της ομάδας, ενώ έδωσαν και τις ευχές τους εν όψει της νέας χρονιάς.

 

Κώστας Κάρτσακλας: «Αν προκύψει κάτι καλύτερο από τα play-off δε θα πούμε ''όχι''»

 

Κάνοντας έναν μίνι-απολογισμό στη μέχρι τώρα πορεία της Νικόπολης στο πρωτάθλημα, ο Κώστας Κάρτσακλας ανέφερε: «Εμείς περιμέναμε πως θα είναι αρκετά καλή και η φετινή σεζόν. Ο κόσμος που ίσως δεν παρακολουθεί τόσο στενά την ομάδα, ίσως δεν το περίμενε. Η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες. Προπονείται εδώ και έξι μήνες, από την 1η Ιουλίου και ο προπονητής έχει πολλές επιλογές, γι' αυτό και δεν μας έχουν επηρεάσει τόσο οι απουσίες και οι τραυματισμοί».

Αναφορικά με τους στόχους της ομάδας τόνισε: «Ο αγωνιστικός στόχος έτσι όπως έχει πάει το πρωτάθλημα είναι να μπούμε στα play-off. Αυτός είναι ο στόχος μας και γι' αυτό δουλεύει η ομάδα. Από 'κει και πέρα, αν προκύψει κάτι καλύτερο δε θα πούμε ''όχι''».

Σε ερώτησή μας για το μέλλον του μπάσκετ στην Πρέβεζα, ο Κώστας Κάρτσακλας απάντησε: «Το μέλλον του μπάσκετ στην Πρέβεζα είναι πάρα πολύ καλό. Όπως είπα και προηγούμενα η ομάδα αποτελείται από πάρα πολλούς παίκτες. Υπάρχουν όμως και παιδιά στα παιδικά, εφηβικά τμήματα, ακόμη και στο Μίνι, που πρωταγωνιστούν στην ΕΣΚΑΒΔΕ. Τα πράγματα για το μπάσκετ της πόλης πιστεύω ότι θα γίνουν ακόμη καλύτερα στο μέλλον».

Έστειλε ακόμη τις ευχές του σε όλους: «Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά σε όλους. Υγεία σε όλους. Οι εποχές είναι δύσκολες για όλους μας. Υγεία στους αθλητές για όλες τις ομάδες».

 

 

Βασίλης Μπούντας: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα την πρώτη μου χρονιά στην αντρική ομάδα να έχω συμπαίκτες όπως ο Κώστας Κάρτσακλας και ο Σπύρος Πολίτης»

DSC 0098

 

Ένα από τα «φρέσκα» πρόσωπα της φετινής Νικόπολης, ο Βασίλης Μπούντας αναφέρθηκε στην φετινή εμπειρία της συμμετοχής του στην πρώτη ομάδα: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα την πρώτη μου χρονιά στην αντρική ομάδα να έχω συμπαίκτες όπως ο Κώστας Κάρτσακλας, ο Σπύρος Πολίτης, που έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας. Προσπαθώ μέσα από κάθε προπόνηση να πάρω όσα περισσότερα πράγματα μπορώ. Θα με βοηθήσει πάρα πολύ στο μέλλον και σίγουρα είναι σημαντικό να κάνω προπόνηση με αυτούς τους παίκτες και τον προπονητή μου, τον Νεκτάριο Βαβέτση, ο οποίος με βοηθάει αφάνταστα και έχει δείξει μεγάλη προσοχή σε μένα».

Για τους στόχους της Νικόπολης σχολίασε: «Οι στόχοι βγαίνουν μέσα από τα παιχνίδια. Θέλουμε να περάσουμε πρώτα στη δεύτερη φάση και μετά θα έρθουν σιγά-σιγά κάποια πράγματα. Θέλουμε να περάσουμε πρώτα στα play-off, όπως είπε και ο Κώστας και από 'κει και πέρα θα κοιτάξουμε κάθε επόμενο παιχνίδι».

Σε ερώτησή μας για το πως διαχειρίζεται τη διαφορά ανάμεσα σε αντρική ομάδα και τα τμήματα υποδομής, απάντησε: «Είναι μεγάλη η διαφορά. Πρέπει να είσαι πάρα πολύ συγκεντρωμένος. Η συγκέντρωση είναι τεράστια. Χρειάζεται δύναμη. Πολλά παιδιά μπορούν να παίξουν στο αντρικό πρωτάθλημα, αλλά θέλει σκληρή δουλειά».

Για τη νέα χρονιά ευχήθηκε: «Εύχομαι σε όλους αθλητές καλή χρονιά».