Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 19:34

Έφυγε με το “διπλό” από την Πρέβεζα ο Μακεδονικός Φούφας (pics)

Ο Μακεδονικός Φούφας επικράτησε με σκορ 1-0 στο “Αθανασία Τσουμελέκα” του ΠΑΣ Πρέβεζα, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ' Εθνικής (4ος Όμιλος).

IMG 6280

Η ομάδα του Μιχάλη Βλάχου έπειτα από 2 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, “προδόθηκε” από ένα λάθος και έχασε τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό “μαραθώνιο” της Γ' Κατηγορίας, σε μία αναμέτρηση που είχε ελάχιστες αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

IMG 6312

Στο 7΄ ο Ελέζι έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πτέρυγα, ο Κόκκαλης παρενεβλήθη στην πορεία της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει κίνδυνο για το τέρμα του Μακεδονικού (μπλόκαρε ο τερματοφύλακας). Στο 33' ο Τοπάλης σούταρε δυνατά, αλλά μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καραπιπέρης.

IMG 6359

Στο 49' ο Καραφουλίδης πρόλαβε την άμυνα του ΠΑΣ, πλάσαρε “νικώντας” και τον Καραπιπέρη, όμως η μπάλα με... σαδιστικό τρόπο σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας της Πρέβεζας.

IMG 6349

Στο 53' ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε σουτ του Μαυροματίδη, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Ο ΠΑΣ απάντησε με κεφαλιά του Καρμακόλια στο 76', έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γ. Λαζανά (η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Μακεδονικού). Ανέβασε μάλιστα την πίεσή του στην περιοχή των φιλοξενούμενων, “ψάχνοντας” το γκολ και στο 81' η μπάλα μπήκε στα δίχτυα με κεφαλιά του Ιασωνίδη, ωστόσο ο πρώτος βοηθός υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Καρμακόλια που ήρθε πρώτος σε επαφή με τη μπάλα, δίνοντας την ασίστ στον Ιασωνίδη και κατά συνέπεια το γκολ δε μέτρησε, σε μία πολύ οριακή φάση, για την οποία ο πάγκος του ΠΑΣ διαμαρτυρήθηκε.

IMG 6373

Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 82', ο Τοπάλης εκμεταλλεύτηκε λάθος στη μεσαία γραμμή των γηπεδούχων και “σέρβιρε” στον Χάιτα, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να πλασάρει και να κάνει το 0-1, “παγώνοντας” το “Αθανασία Τσουμελέκα”, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

 IMG 6385

Διαιτητής: Μπούμπας

Βοηθοί: Μάντζιος – Σπυρογιώτης

 IMG 6309

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Βασιλόπουλος, Λαζανάς Γ., Καρμακόλιας, Ιασωνίδης, Γκίνι (85' Λάκκας), Ελέζι (55' Παπαδόπουλος), Φερεντίνος, Λαζανάς Ανδ., Μπρούνο (84' Μπατμάς), Κόκκαλης (55' Κατσαρός).

Μακεδονικός Φούφας (Αριστοτέλης Τούνας): Δημητριάδης, Χαραλαμπίδης, Κοπατσάρης, Μπακάλης, Τζουβάρας, Μπίντσης, Καραφουλίδης (86' Τουλουμενίδης Φ.) , Αιχμαλωτίδης, Χάιτας, Τοπάλης, Μαυροματίδης (90' Τουλουμενίδης Γ.).

 

Έκθεση εικόνων