Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 22:32

Μιχ. Βλάχος: "Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί με μια ομάδα που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας-Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι" (video)

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ΠΑΣ Πρέβεζα -  ΑΕ Ποντίων Κοζάνης ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Μιχάλης Βλάχος, ο οποίος παρακολούθησε το ματς από την εξέδρα λόγω τιμωρίας, δήλωσε:

"Είδα το σημερινό ματς από την εξέδρα με πολύ άγχος και πολλή πίεση. Ξέρετε όταν δεν είσαι δίπλα στα παιδιά, να μπορείς να τους συμβουλέψεις, να τους καθοδηγήσεις, είναι πάρα πολύ δύσκολο. Εντάξει αυτό ξεπεράστηκε, τελευταίο παιχνίδι σήμερα με αυτή την τιμωρία και από την επόμενη εβδομάδα θα είμαι στον πάγκο της ομάδας. Δεν κρύβω ότι ζήτησα συγνώμη από τους παίχτες μου γιατί αποβλήθηκα στο τελευταίο λεπτό με τον Θιναλιακό, ήταν λάθος μου που αντέδρασα σε μία πρόκληση που είχα. Αυτό που έχω να πω για το σημερινό παιχνίδι είναι ότι έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι σήμερα. Ξέραμε την ομάδα της ΑΕ Ποντίων, την είχα δει σε βίντεο στα παιχνίδια που έχει παίξει, ήξερα ότι έχει μια ομάδα δυναμική, μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο με έμπειρους παίχτες. Κοιτάξαμε να παίξουμε όμως αυτό που ξέρουμε καλά, να κάνουμε κατοχή της μπάλας ακόμη περισσότερο. Σίγουρα το πρόβλημα με εμάς είναι ότι δεν έχουμε την εμπειρία που έχει η ΑΕΠ, τα παιδιά της ΑΕΠ έχουν παίξει και σε μεγαλύτερες κατηγορίες και είναι λίγο πιο έμπειρα αλλά νομίζω ότι και σήμερα πάιξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο σήμερα πάλι, ήμασταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί με μια ομάδα που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, έγιναν αρκετές φάσεις για να ευχαριστηθεί ο κόσμος. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τη συνέχεια για το επόμενο παιχνίδι. Συνεχίζουμε γιατί όπως είπε και ο συνάδελφός μου δίπλα μου κι εμείς κάνουμε το ίδιο ακριβώς, πρωταθλητισμό όσο μπορούμε για να σωθούμε όσο μπορούμε πιο γρήγορα".

Ο προπονητής της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης Νίκος Κατακαλίδης τόνισε: "Όπως είχε πει σε μια προηγούμενη συνέντευξη ο κ. Βλάχος αλλά και άλλοι συνάδελφοι προπονητές, όταν δεν κερδίζεις καλό είναι να μη χάνεις. Αυτό λοιπόν έκανε σήμερα η Α.Ε. Ποντίων, δεν έχασε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όλες οι πληροφορίες μας έλεγαν το ίδιο πράγμα, ότι είναι μια πολύ γρήγορη και δυναμική και καλά δουλεμένη ομάδα. Θεωρώ ότι σταθήκαμε καλά στο παιχνίδι σύμφωνα με τις δυσκολίες του. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς και συνεχίζουμε. Όπως όλες οι ομάδες της κατηγορίας έτσι κι εμείς κάνουμε πρωταθλητισμό για να σωθούμε γρήγορα. Αν δεν κάνεις πρωταθλητισμό σε αυτό τον όμιλο, ο οποίος είναι ένας όμιλος με πολλές ισάξιες ομάδες και με πάρα πολλά ντέρμπι, κινδυνεύεις να μείνεις γρήγορα κάτω από τη ζώνη και να κυνηγάς να σωθείς μέχρι το τέλος. Η ΑΕ Ποντίων κάνει πρωταθλητισμό για να σωθεί γρήγορα και να παίξει όσο το δυνατόν καλύτερο ποδόσφαιρο αντάξιο των δυνατοτήτων της".

Από την πλευρά του ο παίχτης της ΑΕ Ποντίων Χρήστος Αρσέμης τόνισε: "Το παιχνίδι ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο σε μια πολύ δυνατή έδρα που έχει και καλούς φιλάθλους όπως είδαμε. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε και πολύ καλά, μας επηρέασε λίγο ο αγωνιστικός χώρος γιατί η μπάλα χοροπηδούσε συνέχεια. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα ήταν λίγο καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο το ισορροπήσαμε. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν από δύο ευκαιρίες η καθεμία, δεν “έκατσε” σε καμία. Εγώ το θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα και συνεχίζουμε".

Τέλος ο παίχτης του ΠΑΣ Πρέβεζα Κώστας Ιασωνίδης δήλωσε: "Δεν θα πω τίποτα για την τελευταία φάση, νομίζω υπάρχουν βίντεο θα τα δουν όλοι. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, έγινε πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Είχα πολύ καιρό, πέρα από το Καναλάκι γιατί κι αυτό ήταν καλό στο κύπελλο, να ευχαριστηθώ τόσο πολύ ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Θα ξαναπώ για μια ακόμη φορά όπως το είπα και στην αρχή της χρονιάς ότι χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι σε αυτή την ομάδα. Και ας είμαι ο πιο μεγάλος, βλέπω παιδιά που βαδίζουν σε έναν πάρα πολύ καλό δρόμο, νομίζω ότι είναι όλο το μέλλον μπροστά τους, σίγουρα με τη σωστή καθοδήγηση και με χαμηλά το κεφάλι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου γιατί η προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν καθόλου καλή για εμάς και όπως γνωρίζετε παιδιά με μικρό μέσο όρο ηλικίας και χωρίς πολλές παραστάσεις σίγουρα απογοητεύονται. Νομίζω ότι τονώσαμε το ηθικό όλων μέσα από τον προπονητή μας, μέσα από τη διοίκηση και ανταπεξήλθαμε σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕ Ποντίων και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και εμείς κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι άλλο ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι πάλι μέσα στην έδρα μας. Να ευχαριστήσουμε πάλι τον κόσμο που πέρα από το ότι κι αυτός στενοχωρήθηκε την περασμένη εβδομάδα, ήταν πάλι δίπλα μας και τον θέλουμε κοντά μας".

 

Πολυμέσα