Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 20:59

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα 7α «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» αφιερωμένα στη μνήμη του Ηλία Καλαϊτζή (pics)

Με μαζική συμμετοχή μικρών, μεγάλων και... πιο μεγάλων, ολοκληρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Πρέβεζα, οι 7οι «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» αγώνες δρόμου, που διοργανώθηκαν από το Σύλλογο Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου.

IMG 7612

Η φετινή διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του αδικοχαμένου Ηλία Καλαϊτζή, δραστήριου μέλους του Συλλόγου, που έχασε τη ζωή του πριν από λίγους μήνες. Για το λόγο αυτό κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αγώνα δρόμου.

IMG 7758

Οι 7οι «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» αγώνες δρόμου περιελάμβαναν δρόμο 10 χιλιομέτρων (αφετηρία: Είσοδος Σταδίου Αρχαίας Νικόπολης), δρόμο 5 χιλιομέτρων (αφετηρία: 5ο χιλιόμετρο του αγώνα των 10 χιλιομέτρων επί της λεωφόρου Ιωαννίνων) και μαθητικούς αγώνες 1 χιλιομέτρου για μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων (αφετηρία: στο τέλος του πλακόστρωτου της Κεντρικής Αγοράς που ταυτίζεται και με το 9ο χιλιόμετρο της διαδρομής των αγώνων 5 και 10 χιλιομέτρων).

IMG 7420

Οι δρομείς τερμάτιζαν στην Πλατεία Ανδρούτσου, όπου έγιναν και οι απονομές των μεταλλίων.

IMG 7862

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα αποτελέσματα.

 IMG 8028

IMG 8032

IMG 8066

IMG 8079

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες με ένα κλικ ΕΔΩ