Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 19:25

Βλάχος: “Σιγά-σιγά θα σπάσει το ρόδι και για εμάς” - Βασίλας: “Και στα κακά και τα καλά, όλοι μαζί!” - Μαγκαφίνης: “Είναι του... καφενείου φίλαθλοι” (vid)

Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠΑΣ Πρέβεζα-Τηλυκράτης, παραχώρησαν στους δημοσιογράφους οι προπονητές των δύο ομάδων Μιχάλης Βλάχος (ΠΑΣ Πρέβεζα) και Δημήτρης Μαγκαφίνης (Τηλυκράτης), καθώς και οι ποδοσφαιριστές Νίκος Βασίλας (ΠΑΣ Πρέβεζα) και Γιώργος Τσόφλιος (Τηλυκράτης).

IMG 8222

Ο Μιχάλης Βλάχος ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η διαφορά με τα άλλα παιχνίδια; Πετύχαμε γκολ. Είχαμε 6-7 τετ-α-τετ, αλλά δε βρήκαμε στόχο. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες αν και δουλεύουμε πάρα πολύ εκεί. Δυστυχώς ακόμη δυσκολευόμαστε, αλλά σιγά-σιγά θα σπάσει το ρόδι και για εμάς. Η ομάδα ήταν πάλι αυτή που έπρεπε να είναι. Είχε ψυχή, μέταλλο, δύναμη, διάθεση. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος...

Το καλό με εμάς είναι ότι βγάζουμε εύκολα ευκαιρίες. Δουλεύουμε πολύ στην τακτική και την κατοχή της μπάλας”.

IMG 8224

Ο Νίκος Βασίλας υποστήριξε: “Για να βγάλουμε κάτι ωραίο μέσα στο γήπεδο έχουμε δουλέψει πολύ με τον κόουτς μέσα στο καλοκαίρι. Κάθε αγώνας είναι ένας τελικός για εμάς. Όποιος είδε τον αγώνα κατάλαβε ποιος είναι ανώτερος σήμερα. Θέλαμε το γκολ. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα.

Σε κάθε αγώνα πάμε για τη νίκη. Δε θα παίξουμε αμυντικά ποτέ. Πάμε για να κερδίσουμε. Είτε με τον πρώτο είτε με τον τελευταίο. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Τον θέλουμε πάντα δίπλα μας. Κάθε Κυριακή. Και στα κακά και τα καλά. Όλοι μαζί!”.

IMG 8227

Ο Γιώργος Τσόφλιος τόνισε: “Θέλαμε τους τρεις βαθμούς σήμερα. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν ανούσιοι. Δεν καταφέραμε να απειλήσουμε εκτός από μία-δύο φορές την αντίπαλη εστία. Περνάμε δύσκολες μέρες είναι η αλήθεια. Έχουμε κάνει πολύ δουλειά, αλλά κάποια πράγματα δεν μας βγαίνουν στο γήπεδο”.

IMG 8237

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης μεταξύ άλλων είπε: “Η ομάδα παίζει πολύ πιεσμένη. Υπάρχουν παράμετροι που δε βοηθάνε αυτή τη στιγμή την ομάδα. Εγώ άκουσα τους φιλάθλους της Πρέβεζας να εμψυχώνουν την ομάδα τους στα τελευταία λεπτά. Εμείς έχουμε 5 τύπους στην κερκίδα που χειροκροτούσαν πέρυσι αυτή την ομάδα κάτω από τις οδηγίες μου και αυτή την στιγμή τα έχουν βάλει με τον προπονητή. Αυτή την πίεση ενδεχομένως να μην την αντέχουν οι ποδοσφαιριστές.

Αυτοί δεν είναι φίλαθλοι. Είναι του... καφενείου φίλαθλοι. Και έρχονται στην εξέδρα και δημιουργούν πρόβλημα”.

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου στο παρακάτω βίντεο:

 

 

Πολυμέσα