Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 10:00

Έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την Ιτεά ο ΠΑΣ Πρέβεζα

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 στην Ιτεά, με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ' Εθνικής (4ος Όμιλος).

Οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες στο 48', όταν ο Ζαχαριουδάκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης για μαρκάρισμα “με τις τάπες” στο μηρό σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Πρέβεζα. Παρ' όλα αυτά ο Αστέρας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καμπεράι στο 58' κατάφερε και άνοιξε το σκορ. Η λύτρωση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στις καθυστερήσεις του ματς, με τον Ιασωνίδη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Στις καθυστερήσεις για τον πανηγυρισμό του αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Βασιλόπουλος.

Διαιτητής: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας)

Βοηθοί: Τσώνης – Καλαμπούκας (Βοιωτίας)

 

Αστέρας Ιτέας (Πάρης Ανδράλας): Κούμης, Καμαρινόπουλος, Ζιώγας (53' Γκίτκα), Γκάρας, Κυριλλίδης, Ζαχαριουδάκης, Χουζούρης, Μπάτσι (43' Μανέτας), Καμπεράι, Γκούρα (73' Παπαναστασίου), Βάσος (63' Καψάσκης).

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Βασιλόπουλος, Λαζανάς Γ., Καρμοκόλιας, Ιασωνίδης, Γκίνι, Ελέζι (66' Σακκάς), Φερεντίνος, Κόκκαλης (58' Λάκκας), Παπαδόπουλος, Λαζανάς Ανδρ (50΄ Κατσαρός).