Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012 21:25

Διεκόπη στο ημίχρονο ο αγώνας ΑΕΚ Αρχαγγέλου-ΠΑΣ Πρέβεζα 2012 (photo+video)

Δεν «έβγαλε» εν τέλει την 8η ομάδα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, η αναμέτρηση ΑΕΚ Αρχαγγέλου-ΠΑΣ Πρέβεζα 2012. Η αναμέτρηση, έπειτα από απόφαση του ρέφερι της αναμέτρησης, κ. Ζιώγα διεκόπη στο 46'.

Το ματς ξεκίνησε υπό βροχή, με τον αγωνιστικό χώρο να είναι ήδη «βαρύς». Παρ' όλα αυτά ο κ. Ζιώγας έκρινε πως το ματς, μπορεί να διεξαχθεί κανονικά. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και ενώ η βροχή σταμάτησε, ο ρέφερι έκρινε πως ο αγωνιστικός χώρος ήταν πλέον ακατάλληλος και αποφάσισε τη διακοπή του ματς.

Το γήπεδο είχε συγκεντρώσει μεγάλες ποσότητες νερού στις πλάγιες γραμμές και στο χώρο μπροστά από τα αποδυτήρια, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, αλλά το τερέν δεν είχε πολύ μεγάλες διαφορές σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι παίκτες και των δύο σωματείων, οι οποίοι έχουν καλύτερη άποψη και οι οποίοι ήθελαν να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

IMG 5196

Η απόφασή του προκάλεσε τα παράπονα και των δύο ομάδων (εντονότερα τα παράπονα της ΑΕΚ Αρχαγγέλου), ωστόσο ήταν τελεσίδικη. Μέχρι τη διακοπή το σκορ ήταν ισόπαλο (1-1). Η ΕΠΣ θα καθορίσει νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Ο κ. Ζιώγας έγραψε στο φύλλο αγώνος: «Στο 46' διέκοψα οριστικά τον αγώνα, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου. Σε πολλά σημεία ο αγωνιστικός χώρος, λόγω της βροχής έγινε λασπώδης, με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Την ώρα της διακοπής το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1. Σημείωσε επίσης ότι δεν υπήρχε γιατρός αγώνα.

IMG 5194

Ο προπονητής της ΑΕΚ Αρχαγγέλου, Κώστας Αμάραντος δήλωσε στο www.atpreveza.gr: «Ήταν καθαρά απόφαση του διαιτητή. Μπήκαμε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου και κάποια στιγμή μας ενημέρωσε πως το ματς δεν γίνεται. Θεωρώ ότι αφού ξεκίνησε το ματς θα έπρεπε και να τελειώσει. Αυτή είναι η δική μου γνώμη και η γνώμη της ομάδας μου. Τώρα αν ο διαιτητής είδε τελικά στο δεύτερο ημίχρονο ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος...

Ξεκινήσαμε το πρώτο ημίχρονο με βροχή σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο και ξαφνικά στο δεύτερο ημίχρονο που σταμάτησε η βροχή, τελικά σταμάτησε το παιχνίδι. Τι να πω...

Είναι δύσκολα αυτά τα πράγματα, γιατί οι ομάδες πρέπει να πληρώσουν δύο φορές τους διαιτητές. Δεν ξέρω αν η ΕΠΣ πάρει κάποια άλλη απόφαση. Θα πρέπει να επιληφθούν του θέματος, γιατί ομάδες όπως η ΑΕΚ Αρχαγγέλου, ένα χωριό 150 κατοίκων, δεν έχει τη δυνατότητα, να δίνει έτσι χρήματα για διαιτητές. Παρακαλώ την ΕΠΣ να το δει το θέμα.

Αγωνιστικά, για το πρώτο ημίχρονο τα παιδιά της ΑΕΚ Αρχαγγέλου, αλλά και του ΠΑΣ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Πάλι πρόσφεραν θέαμα. Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και το 1-1 είναι δίκαιο. Ο διαιτητής και οι βοηθοί του τα πήγαν πολύ καλά. Από 'κει και πέρα τι έγινε και διακόπηκε το ματς... Για μένα θα έπρεπε να συνεχιστεί ο αγώνας, αφού ξεκίνησε. Καλή χρονιά σε όλους».

IMG 5195

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Νίτσας σχολίασε: «Εμείς είδαμε από την αρχή, ότι ο αγωνιστικός χώρος για ακόμη έναν αγώνα μας ήταν ακατάλληλος. Από τη στιγμή που ο διαιτητής αποφάσισε να ξεκινήσει ο αγώνας, η ομάδα ήταν έτοιμη, μπήκε μέσα με πάθος, έδειξε διάθεση, γιατί το Κύπελλο είναι ένας θεσμός σοβαρός. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα είναι αναγκασμένος, να ''χτυπάει'' όλα τα παιχνίδια. Η απόφαση του διαιτητή είναι σεβαστή. Από τη στιγμή που αποφάσισε να διακοπεί, είμαστε υποχρεωμένοι να υπακούσουμε.

Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών, σε ένα τέτοιο γήπεδο και πραγματικά, παρά τις αντίξοες συνθήκες, παρουσίασαν ωραίο θέαμα».

 IMG 5192

 

Σκόρερ: 4' Παπαδιώτης, 19' Σκαμνέλος Δ. (1-1)

 

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Γκλιάτης, Τάγγας

 

ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ (Κώστας Αμάραντος): Ισπόγλου, Ζήσης, Τσενικόγλου Χ., Κοτένογλου, Τσενικόγλου Χ.Φ., Παππάς, Παπακώστας, Μουρεχίδης, Τουμανίδης, Τσενικόγλου Χ.Β., Παπαδιώτης

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (Γιώργος Νίτσας): Λάσκαρης, Σκαμνέλος Δ., Μάρκος, Κοψάρης, Βάλβης, Κίστης, Σκαμνέλος Χ., Νίκου, Σιδέρης, Ντέτσικας, Δημουλιάς.