Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019 19:57

Βλάχος: “Παίξαμε 14-9” - Ντούρος: “Είναι λυπηρό” - Ζδράβος: “Πήγε να συλληφθεί ένας ποδοσφαιριστής μας..” - Ιασωνίδης: “Σκέφτομαι να σταματήσω...”

Συνέντευξη Τύπου, μετά τη λήξη της αναμέτρησης ΠΑΣ Πρέβεζα-Αχέρων Καναλακίου, παραχώρησαν στους δημοσιογράφους οι προπονητές των δύο ομάδων Μιχάλης Βλάχος (ΠΑΣ Πρέβεζα) και Χρήστος Ντούρος (Αχέρων), καθώς και οι ποδοσφαιριστές Κώστας Ιασωνίδης (ΠΑΣ Πρέβεζα) και Κώστας Ζδράβος (Αχέρων).

Ο κ. Ντούρος ανέφερε μεταξύ άλλων: “Σήμερα δεν ήταν πρωταγωνιστές οι παίκτες των δύο ομάδων, ούτε οι προπονητές, ούτε οι διαιτητές. Άλλα γεγονότα τράβηξαν την προσοχή του κόσμου και όσων ήρθαν να δουν το παιχνίδι. Δε θέλω να τα σχολιάσω. Είναι λυπηρό να γίνονται τέτοια γεγονότα, ανάμεσα σε δύο σωματεία που είναι του ίδιου Νομού και φίλα σωματεία. Λυπάμαι ειλικρινά...”.

IMG 0104

Ο Κώστας Ζδράβος από την πλευρά του είπε μεταξύ άλλων: “Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με το αγωνιστικό κομμάτι. Ήμασταν για 90 λεπτά απροστάτευτοι. Ήταν μία δυσφήμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου και του τι πραγματικά εστί. Η Αστυνομία σε καμία περίπτωση δεν έκανε τη δουλειά της. Αποκορύφωμα ήταν ότι πήγε να συλληφθεί ένας ποδοσφαιριστής μας. Ήταν μάλλον εγκληματική η ενέργεια που έκανε. Δεν ξέρουμε και τι έκανε. Λυπάμαι πολύ γι' αυτό που έγινε. Ανησυχώ για την ασφάλεια της μάνας μου, του πατέρα μου”.

IMG 0110

Ο Κώστας Ιασωνίδης ανέφερε φανερά συγκινημένος: “Είναι ίσως η πρώτη φορά που σκέφτομαι ότι πρέπει να σταματήσω. Τι ποδόσφαιρο να παίξω. Έχω κουραστεί να βλέπω μηδέν παιδεία. Στο προηγούμενο ματς η γυναίκα μου πήγε να φάει κροτίδα. Τι είμαστε εδώ. Έχουμε οικογένεια και θέλουμε να πάμε σπίτια μας. Αυτά είναι χρόνια τώρα. Εδώ είναι τι βγάζεις από μέσα σου. Μπορείς να καταλάβεις. Το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης. Τι είναι ο καθένας και στο σπίτι του και την κοινωνία. Να μη σκέφτομαι να σταματήσω; Γιατί να πετάξει ο άλλος κροτίδα; Δεν είναι μόνο στην Πρέβεζα. Παντού γίνονται αυτά! Δεν υπάρχει τίποτα... Ο Μπρούνο έχει πάει στο Νοσοκομείο”.

Ο Μιχάλης Βλάχος επισήμανε: “Φτάνουμε στο 2020 και δεν έχει αλλάξει τίποτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάποτε λέγαμε ότι μετά το 2004 θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Αλλά δυστυχώς, αλλάζει μόνο η SL1, SL2 και FL. Έχω δει και χειρότερα εγώ. Δεν το κρύβω. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Νομίζω ότι από κάπου αλλού ξεκίνησαν τα επεισόδια. Παίξαμε 14-9 σήμερα...”.

 

Πολυμέσα