Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 18:54

Επιστροφή Χαϊδάκη στον ΠΑΣ Πρέβεζα – Τι δήλωσε στο www.atpreveza.gr

Οι «δρόμοι» του ΠΑΣ Πρέβεζα και του Σπύρου Χαϊδάκη, χώρισαν τελικά μόλις για λίγες ημέρες. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έδωσε το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας και βρίσκεται πλέον στη διάθεση του προπονητή, Γιώργου Νίτσα για την αναμέτρηση με το Καλαμίτσι (Σάββατο, 3μ.μ.).

Ο Χαϊδάκης βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία τις τελευταίες ώρες με τη διοίκηση, τον γενικό αρχηγό της ομάδας Φώτη Ζιάκα και αρκετούς από τους συμπαίκτες του, στους οποίους ανέφερε πως είχε μια κακιά στιγμή και πως δεν θέλει να αφήσει με αυτόν τον τρόπο την ομάδα. Ζήτησε από τον προπονητή του να πάρει μέρος στην προπόνηση, κάτι που έγινε αποδεκτό και στην περίπτωσή του φαίνεται πως ισχύει η φράση: «Πάνω από όλα το καλό του ΠΑΣ Πρέβεζα».

Ο χαφ του ΠΑΣ Πρέβεζα, μίλησε στην κάμερα του www.atpreveza.gr για όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες: «Ήταν μια κακιά στιγμή ανάμεσα σε μένα και τον Γιώργο Νίτσα. Όλη την εβδομάδα ήμασταν σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο, με τα παιδιά. Δεν ήθελα να φύγω κι εγώ από την ομάδα με αυτόν τον τρόπο, μου κακοφάνηκε να την αφήσω στη μέση. Σε αυτή την ομάδα έχουμε δώσει πολλά και πρέπει να δώσουμε κι άλλα».

Ανέφερε επίσης μεταξύ άλλων: «Πάνω από όλα η ομάδα. Μόνο αυτό κοιτάμε. Τα άλλα θα τα βρούμε στην πορεία...» και συμπλήρωσε: «Η Πρέβεζα είναι ένα... σκαλοπάτι για όλους μας. Θα το αποδείξουμε και στο γήπεδο κόντρα στο Καλαμίτσι».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης, υπήρξε ένα απρόοπτο, καθώς ο Πανούσης αισθάνθηκε μια ενόχληση στο γόνατο και αύριο θα εξεταστεί ο βαθμός ετοιμότητάς του. Ο Δημουλιάς προπονήθηκε χαλαρά, ενώ για το βασικό σχήμα, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιώργος Νίτσας, έχει καταλήξει στους 7 από τους 11 της ενδεκάδας, καθώς είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.