Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 18:07

Νίκη-ανάσα για τον ΠΑΣ Πρέβεζα έπειτα από 8 ματς με “υπογραφή” των “νέων” Βασάρα, Καράκουτη (pics)

Ό,τι στέρησε η τύχη και η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια για 8 ματς, δόθηκε στον ΠΑΣ Πρέβεζα στην αναμέτρηση με την ΑΕ Μεσολογγίου, για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ' Εθνικής (4ος Όμιλος).

IMG 0394

Οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν με σκορ 2-0 της ομάδας του Μεσολογγίου και πήραν “βαθιά ανάσα” τριών βαθμών στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

IMG 0396

Με τρεις “νεοφερμένους” στην αρχική 11άδα, άλλους δύο (Παπαδόπουλος, Μπατμάς) να μην έχουν ξεκινήσει από την αρχή της προετοιμασίας να δουλεύουν με το Μιχάλη Βλάχο και τους Παπαδόπουλο, Φερεντίνο να μη βρίσκουν χώρους να “φτιάξουν παιχνίδι”, ο ΠΑΣ είχε μεγάλα προβλήματα στο ματς. Τουλάχιστον για 60' λεπτά δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια στο αντίπαλο τέρμα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, με μία εξαιρετικά γρήγορη τριάδα στην επίθεση (Γεωργούσης, Παναγιωτόπουλος Κ. και Πιστιόλης) και με “σφιχτή” διάταξη σε μεσαία γραμμή και άμυνα, βρήκαν διαδρόμους προς την εστία του Καραπιπέρη.

IMG 0402

Στο 7' το σουτ του Πιστιόλη έφυγε άουτ και στο 14' ο Γεωργούσης σε τετ-α-τετ με τον Καραπιπέρη “νικήθηκε” από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Ίδια εξέλιξη είχε και η ατομική ενέργεια και πλασέ του Πιστιόλη στο 44' (απέκρουσε ο γκολκίπερ της Πρέβεζας).

IMG 0411

Ο Γεωργούσης “πάτησε” περιοχή στο 51' χωρίς όμως να βρει δίχτυα (μπλόκαρε τη μπάλα ο Καραπιπέρης) και από το 60' και μετά οι γηπεδούχοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να γίνονται απειλητικοί.

IMG 0432

Ο Παπαδόπουλος και ο Φερεντίνος πήραν πρωτοβουλίες στη μεσαία γραμμή και η πίεση του ΠΑΣ άρχισε να ανεβαίνει. Στο 71' ο Φερεντίνος βρήκε με πάσα τον Βασάρα, ο οποίος ήταν και ο καλύτερος παίκτης του αγώνα και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ο ΠΑΣ έφτασε γρήγορα στο 2-0 και “κλείδωσε” τη νίκη στο 75' όταν ο Λαζανάς έδωσε την ασίστ στον Καρακούτη και εκείνος με κεφαλιά “έγραψε” το τελικό σκορ.

 IMG 0450

Διαιτητής: Καββαδίας (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Σκορδίλης– Μίχος (Κέρκυρας)

 IMG 0393

ΠΑΣ Πρέβεζα (Βλάχος): Καραπιπέρης, Βασιλόπουλος (70' Κουτσουμπέλας), Λαζανάς, Καρμοκόλιας, Ιασωνίδης (45' Μπρούνο), Κωτσοβός, Μπατμάς (64' Σακκάς), Φερεντίνος, Καρακούτης (80' Σκαμνέλος), Βασσάρας, Παπαδόπουλος.

ΑΕ Μεσολογγίου (Ζαπάντης): Μανιάτης, Πασπαλιάρης (46' Ζαβιτσάνος), Κολοβάκης (85' Μπινιάρος), Παναγιωτόπουλος Π., Ντζιμάνης (89' Μάντης), Χριστογιάννης, Πιστιόλης, Πίτσος, Γεωργούσης, Παναγιωτόπουλος Κ., Τσιαντής (64' Λούζι).

 

Έκθεση εικόνων