Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 11:55

Τον ΑΓΟ Γρ. Λιακατά υποδέχεται την Κυριακή ο Άκτιος Απόλλων

Ο Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας απέστειλε την παρακάτω ανακοίνωση-κάλεσμα για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον ΑΓΟ Γρ. Λιακατάς Αιτωλικού:

Η ομάδα μας την προηγούμενη αγωνιστική (11/1) με την οποία ξεκίνησε ο Β' γύρος του πρωταθλήματος, επικράτησε εκτός έδρας του Ιωνικού Αγρινίου και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, βρέθηκε μόνη στην 1η θέση του Α' ομίλου έχοντας 16 βαθμούς σε 9 αγώνες και ρεκόρ 7 νίκες και 2 ήττες.

Την Κυριακή 19/1 η ομάδα μας θα υποδεχτεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον ΑΓΟ Γρ. Λιακατάς Αιτωλικού ομάδα που βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας του ομίλου μας. Η ομάδα μας στο παιχνίδι του Α' γύρου είχε φύγει από τη δύσκολη έδρα του Αιτωλικού με το ροζ φύλλο (69-79) . Οι παίκτες μας να θέλουν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο μπροστά στους φίλους της ομάδας και να συνεχίσουν με θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 5 μ.μ.

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας πως παράλληλα με το παιχνίδι του Σαββάτου , στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Συλλόγου μας με τίτλο «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης», στην είσοδο του ΔΑΚ Πρέβεζας θα γίνει συγκέντρωση εσόδων, ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν στο ΔΑΚ Πρέβεζας για να υποστηρίξουν τους παίκτες μας σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι και όλοι μαζί να στηρίξουμε τις ενέργειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Πρέβεζας.

Καλή επιτυχία στους παίκτες μας και τον προπονητή μας.