Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 12:45

Εύκολη νίκη για τον Άκτιο Απόλλωνα επί του ΑΓΟ Γρ. Λιακατάς

Θετικά συνέχισε ο Άκτιος Απόλλων τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Β' ανδρών ΕΣΚΑΒΔΕ καθώς την Κυριακή 19/1 επικράτησε εντός έδρας του ΑΓΟ Γρ. Λιακατάς Αιτωλικού με 69-44 παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογικής κατάταξης του Α' ομίλου.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Σύλλογος αναφέρει:

Οι παίκτες μας είχαν ενέργεια στο παιχνίδι τους και πήραν προβάδισμα στο σκορ από το 1ο λεπτό ενώ κατά διαστήματα έπαιξαν αρκετά καλό μπάσκετ δημιουργώντας όμορφες φάσεις κερδίζοντας το χειροκρότημα των φίλων της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας.

Δεκάλεπτα: 18-5, 13-14, 25-12, 13-13

Άκτιος Απόλλων( Δημολίτσας ): Σκλαβενίτης, Κάρτσακλας 21(2), Θεοδωρακάκος 10, Κίτσιος 6, Χρυσανθόπουλος 2, Τζάλλας 3(1), Σκαμνέλος 22(6), Παπαμιχαήλ 2, Αρβανιτίδης, Ευθυμίου,  Σταυρίδης, Τσέτσικας 3.

Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας για να υποστηρίξουν τους παίκτες μας και το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης».

Ευχαριστούμε το ιατρικό team της ομάδας μας , τους φυσιοθεραπευτές μας Αναστάσιο & Ευστάθιο Νέλλη για την παρουσία τους σε όλα τα παιχνίδια και τη συμβολή τους στην ομαλή προετοιμασία και αποκατάσταση των αθλητών μας.

Η ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική(26/1), θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΓΟ Αμφιλοχίας."