Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020 17:19

Ήττα - “μαχαιριά” για τον ΠΑΣ από το Θιναλιακό στην προσπάθεια παραμονής στη Γ' Εθνική (photos)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα γνώρισε εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 από το Θιναλιακό Αχαράβης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ' Εθνικής (4ος Όμιλος).

IMG 1133

Για ακόμη μία αναμέτρηση με αντίπαλο ομάδα που ήθελαν να “βάλουν από κάτω” στο βαθμολογικό πίνακα (προηγήθηκε η “βαριά” ήττα στην Πτολεμαΐδα από το Μακεδονικό Φούφα), οι “κιτρινόμαυροι” δε βρήκαν ρυθμό, δεν μπόρεσαν να παίξουν κάθετα, δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πίεση και απειλητικές καταστάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία και έφεραν ένα αρνητικό αποτέλεσμα, που μπορεί να κοστίσει ακριβά στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος να παραμείνει στην κατηγορία.

IMG 1142

Υπάρχουν αγώνες, υπάρχουν χρονικά περιθώρια, ωστόσο κάθε βαθμός πλέον είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμος, ειδικά μέσα στην Πρέβεζα.

IMG 1183

Ο ΠΑΣ δικαιούται να διαμαρτύρεται σε ακόμη μία αναμέτρηση για μία διαιτητική απόφαση. Στο 8' ο ρέφερι του αγώνα “έκλεισε τα μάτια” σε παράβαση πέναλτι όταν η μπάλα σε σουτ του Βασάρα σταμάτησε στο χέρι του Μοτσοβίλα μέσα στην περιοχή του Θιναλιακού. Στο 14' ο Λούβρος σε τετ-α-τετ με τον Καραπιπέρη πλάσαρε, αλλά ο γκολκίπερ της Πρέβεζας μπλόκαρε τη μπάλα.

IMG 1173

Στο 20' ο Χατζηδημητρίου εκτέλεσε κόρνερ ο Φρανκ Μπάρι έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του ΠΑΣ για το 0-1. Στο 27' ο Βορύλλας έδιωξε με υπερένταση τη μπάλα σε σουτ του Φερεντίνου και ο Κοτσωβός που επιχείρησε το δεύτερο σουτ στην ίδια φάση έστειλε τη μπάλα άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Λούβρου στο 29'.

IMG 1187

Ανάλογη η εικόνα του ματς και στο δεύτερο ημίχρονο με το Θιναλιακό να κλείνει όλους τους χώρους στο δικό του μισό του γηπέδου, για να κρατήσει το σκορ, επιδιώκοντας να παίξει στην κόντρα-επίθεση.

IMG 1207

Στο 53' ο Παπαδόπουλος σούταρε, ο Βορύλλας απέκρουσε τη μπάλα και ο επερχόμενος Καρακούτης δεν μπόρεσε να “νικήσει” με νέα προσπάθεια τον τερματοφύλακα των Κερκυραίων, ο οποίος τελικά κράτησε το “μηδέν” στην εστία του.

IMG 1200

Στο 57' ο Μπατμάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ (μπλόκαρε ο γκολκίπερ) και στο 78' ο Παπαδόπουλος με “τακουνάκι” δε βρήκαν δίχτυα και το τελικό 0-1, αφήνει τον ΠΑΣ Πρέβεζα στο γκρουπ των ομάδων που βαθμολογικά αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα θα γνώριζαν τον υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα.
IMG 1226

Διαιτητής: Σαφαρίκας (Αχαΐας)

Βοηθοί: Ζούλης – Τσούτσης (Αχαΐας)

 IMG 1285

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Κουτσουμπέλας (88' Ιασωνίδης), Λαζανάς, Γκίνι, Ντιό, Κωτσοβός (46' Ράμα), Μπατμάς (70' Ντοματάς), Φερεντίνος, Καρακούτης, Βασάρας, Παπαδόπουλος.

Θιναλιακός (Παναγιώτης Κορομοπόκης): Βορύλλας, Μπάρντι Κλ. (58' Αγόρας), Μπάρντι Ερ., Αρμένης (81' Παπαρούνας), Μπάρι, Πουλημένος, Κούδας, Λούβρος (90' Μουζακίτης), Χατζηδημητρίου, Κροκίδης, Μοτσοβίλα.

 

Έκθεση εικόνων