Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 10:46

Εντός έδρας ήττα για τον Άκτιο Απόλλωνα

Εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Άκτιος Απόλλωνστην παράταση με 62-63 από το νεανικό σύνολο της ΓΕ Αγρινίου Β στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑΒΔΕ, ωστόσο παρέμεινε στην 1η θέση του 'Α ομίλου.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει:

"Η ομάδα μας στο σύνολό της βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα με πολύ χαμηλά ποσοστά ευστοχίας (σε σουτ και βολές) και αρκετά λάθη σε άμυνα και επιθετικό transition. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του με την ομάδα μας να προδίδεται από την αστοχία και την έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας και της παράτασης και να γνωρίζει τελικά την ήττα με 62-63.

Δεκάλεπτα – Παράταση: 15-13, 15-20, 13-8, 15-17, (4-5)

Άκτιος Απόλλων ( Δημολίτσας ): Σκλαβενίτης 4, Κάρτσακλας 35, Θεοδωρακάκος, Κίτσιος, Χρυσανθόπουλος, Τζάλλας 2, Σκαμνέλος 4(1), Γκέλης, Γκόπης, Ευθυμίου 5, Παπαδιώτης, Τσέτσικας 12.

Ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Πρέβεζας για να υποστηρίξουν τους παίκτες μας και το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης».

Ευχαριστούμε το ιατρικό team της ομάδας μας , τους φυσιοθεραπευτές μας Αναστάσιο & Ευστάθιο Νέλλη για την παρουσία τους σε όλα τα παιχνίδια και τη συμβολή τους στην ομαλή προετοιμασία και αποκατάσταση των αθλητών μας.

Η ομάδα μας την επόμενη Κυριακή 23/2 θα ταξιδέψει στο Μεσολόγγι για να αντιμετωπίσει τον ΑΜΣ Απόλλων Μεσολογγίου".