Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013 22:45

Οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ΠΑΣ Πρέβεζα-Απόλλων Πάργας, μιλούν στο www.atpreveza.gr

Οι προπονητές του ΠΑΣ Πρέβεζα και του Απόλλωνα Πάργας, Γιώργος Νίτσας και Γιώργος Μουστάκας αντιστοίχως, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Μπάμπης Βάλβης και Νίκος Μάρκος, μίλησαν στην κάμερα του www.atpreveza.gr, μετά την αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά τι δήλωσαν.

 

 

Γιώργος Νίτσας: «Απέδειξαν τα παιδιά ότι θέλουν να είναι πάντα νικητές»

 IMG 5759 copy

Ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε ακόμη ένα παιχνίδι, παρά τις ελλείψεις που είχαμε. Απέδειξαν ότι πραγματικά θέλουν να είναι πάντα νικητές. Αποδεικνύουμε σε κάθε ματς, ότι ''κερδίζουμε'' παίκτες. Δεν αλλάζει η φιλοσοφία της ομάδας, όποιος και να παίζει».

Παράλληλα έκανε ανοικτό και διαρκές κάλεσμα σε παλαιούς ποδοσφαιριστές και παράγοντες του ΠΑΣ Πρέβεζα, να έρθουν κοντά στο σωματείο και πρόσθεσε: «Κοινός στόχος είναι να τερματίσουμε πρώτοι και να δούμε την Πρέβεζα στα μπαράζ να ανεβαίνει στη Γ' Εθνική».

Στο μεταξύ, ανέφερε ότι ο ΠΑΣ Πρέβεζα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, με τον 26χρονο τερματοφύλακα Αλέξανδρο Λιάσκο, ο οποίος αγωνιζόταν στον Όλυμπο Κέρκυρας.

 

 

Γιώργος Μουστάκας: «Ο κακός αγωνιστικός χώρος αδίκησε και τις δύο ομάδες»

 IMG 5757 copy

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πάργας, Γιώργος Μουστάκας, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Πρέβεζα θα μπορούσε να προηγηθεί σε δύο περιπτώσεις, όπως και εμείς σε μία. Μετά το πρώτο γκολ της Πρέβεζας, μείναμε με 10 παίκτες και δεχθήκαμε και ένα δεύτερο, το οποίο κατά την προσωπική μου γνώμη ήταν οφσάιντ, ίσως όμως κάνω και λάθος. Η Πρέβεζα ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη.

Πιστεύω ότι ο κακός αγωνιστικός χώρος αδίκησε και τις δύο ομάδες. Θα γινόταν ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εμείς κάνουμε πολλά προσωπικά λάθη. Χρειάζονται κάποιοι παίκτες. Σημασία για εμάς έχει ότι προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, γι' αυτό και κερδίζουμε τα θετικά σχόλια για τον τρόπο που προσπαθούμε να αναπτυχθούμε».

 

 

Μπάμπης Βάλβης: «Θα έχουμε πολύ μέλλον»

 IMG 5760 copy

Ένας από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Πρέβεζα, ο Μπάμπης Βάλβης, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Εγώ ευελπιστούσα πως από το σημείο αυτό και μετά η ομάδα θα... έστρωνε. Ότι θα τελειώναμε τα παιχνίδια πιο εύκολα. Οι τραυματισμοί μας πήγαν πίσω. Ήδη έχουμε κάνει μια προσθήκη, τον Νίκο Μπόμπορη, ο οποίος τραυματίστηκε. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος μέχρι το τέλος. Είναι μια χημεία στην ομάδα από έμπειρους και ερασιτέχνες παίκτες.

Η Πρέβεζα είναι φημισμένη πόλη και για τον τουρισμό και τον πολιτισμό της. Είναι κρίμα να είναι άλλες περιοχές στη Β' και τη Γ' Εθνική και όχι η Πρέβεζα. Έγινε ένα ξεκίνημα από ντόπιους ανθρώπους. Θα έχουμε πολύ μέλλον».

 

 

Νίκος Μάρκος: «Ελπίζουμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας στη συνέχεια»

 IMG 5764 copy

Ο αμυντικός του Απόλλωνα Πάργας, Νίκος Μάρκος τόνισε: «Το ματς κρίθηκε στα προσωπικά λάθη τα δικά μας. Φάγαμε ένα... αστείο γκολ. Είχαμε όμως καλή παρουσία. Ελπίζουμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας στη συνέχεια και να έχουμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα».