Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013 22:50

Εκεί να μείνεις... - Στην κορυφή ο ΠΑΣ Πρέβεζα, μετά τη νίκη επί της Σινώπης

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα 2012, απολαμβάνει πλέον την... μοναξιά της κορυφής στην Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, καθώς την εκτός έδρας νίκη του με σκορ 3-1, διαδέχθηκε η «γκέλα» του Καλαμιτσίου στην Πάργα κόντρα στον Απόλλωνα (0-0), με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να... οδηγούν μόνοι τους, την... κούρσα για την πρωτιά.

Το παιχνίδι «στράβωσε» από τα πρώτα λεπτά για τους παίκτες του Γιώργου Νίτσα, οι οποίοι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, ενώ αγωνίστηκαν για περισσότερα από 50 λεπτά με δέκα παίκτες. Τα «κέρδη» ωστόσο για τον ΠΑΣ Πρέβεζα ήταν πολλαπλά, καθώς εκτός από το πάθος που έδειξαν όσοι αγωνίστηκαν, ξεχώρισε με την απόδοσή του ο νεαρός τερματοφύλακας Κασαμπαλάκος, ο οποίος απέκρουσε και πέναλτι, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΣ Πρέβεζα. Ήταν μάλιστα η πρώτη του επίσημη συμμετοχή σε αγώνα κατηγορίας ΕΠΣ.

DSC 0321 copy

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 3', όταν η μπάλα έπειτα από μία σύγχυση που δημιουργήθηκε στην περιοχή του ΠΑΣ, χτύπησε στο πόδι του Κοψάρη και κατέληξε στα δίχτυα του Λάσκαρη. Ο Βάλβης με σουτ έξω από την περιοχή στο 12' ισοφάρισε, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 25' με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασίλη Μάρκου (χέρι του Νάση στην περιοχή, το οποίο αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι). Το 3-1 έκανε στο 70' ο Μιχάλης Ντέτσικας, όταν πήρε το «ριμπάουντ» από το σουτ του Νίκου (απέκρουσε ο Παναγιωτίδης) και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Η ομάδα της Πρέβεζας αγωνίστηκε από το 39' με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Λάσκαρης, για διαμαρτυρία. Στο 75' της αναμέτρησης ο Κασαμπαλάκος που κάθισε κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση πέναλτι του Αηδόνη και ενώ το σκορ ήταν 1-3 υπέρ των Πρεβεζάνων.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ: (Γιώργος Παπαδόπουλος): Παναγιωτίδης Κ., Παπαγιάννης, Τυρέκογλου Π., Τυρέκογλου Θ., Νάσης (70' Νόκα), Σπυράκος, Αηδόνης, Βασιλειάδης, Αμανετίδης, Ιορδανίδης (64' Καρίπογλου), Αμανατίδης (81' Πιστιόλας).

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (Γιώργος Νίτσας): Λάσκαρης, Σκαμνέλος Δ., Κοψάρης, Μάρκος, Μέλλος (39' Κασαμπαλάκος), Κίστης, Βάλβης, Καρακώστας (80' Παπουτσής), Σκαμνέλος Χρ., Ντέτσικας, Νίκου (85' Γεωργουσόπουλος).