Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 10:56

Έτοιμο προς δημοπράτηση μέχρι το τέλος Απριλίου το έργο αναβάθμισης του δημοτικού κολυμβητηρίου Πρέβεζας

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός (κι εφόσον υπάρξει μία σχετική κανονικότητα λόγω κορονοϊού) αναμένεται να έχει ετοιμαστεί προς δημοπρασία το έργο «Επισκευή – συντήρηση μηχανολογικών & κτιριακών εγκαταστάσεων κολυμβητηρίου Δήμου Πρέβεζας Ν. Πρέβεζας».

Πρόκειται για έργο, που είχε δρομολογηθεί ήδη από τον Μάρτιο του 2019, όταν υπογράφτηκε προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στον τότε Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και τον Δήμο Πρέβεζας, για εργασίες αναβάθμισης 290.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΠΔΕ.

Οι εργασίες που θα γίνουν στο κολυμβητήριο αφορούν την στεγάνωση και αποκατάσταση της κολυμβητικής δεξαμενής, την αντικατάσταση σωληνώσεων, εργασίες στο μηχανοστάσιο, τον εσωτερικό φωτισμό της πισίνας, τη θέρμανση του νερού με την τοποθέτηση αντλίας θερμότητας, καθώς και εργασίες στις εξέδρες και κατασκευές στέγασης των χώρων.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών το κολυμβητήριο θα μπορεί να λειτουργεί περισσότερους μήνες κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Ζούμε σε εποχές που λόγω κορονοϊού και απαγορεύσεων ακούγεται... παράταιρη η όποια αναφορά σε αθλητικές-κολυμβητικές δραστηριότητες, ωστόσο η ζωή θα συνεχιστεί και οι εργασίες στο δημοτικό κολυμβητήριο θα συμβάλουν στην αναβάθμισή του.