Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 11:37

Foxbet.gr: Ο (Τορπέντο) Μπελά(ζ)ς της Νέμαν

Γράφει στο Foxbet ο Highlander

Σου βρήκαμε ολα τα online casino που φρουτάκια

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα επικράτησε χθες το απόγευμα η Μπάτε Μπορίσοφ εκτός έδρας της Ντινάμο Μπρεστ με το τελικό 3-1 να διαμορφώνεται στο τελευταίο 20λεπτο, μιας και ως εκείνη τη στιγμή οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 1-1. Η επιλογή του διπλού στο 2.25 πέρασε, όμως πλέον πάμε στο σημερινό πρόγραμμα.

Πάλι στη Λευκορωσία θα στραφούμε και πιο συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της Νέμαν Γκρόντνο κόντρα στην Τορπέντο Μπελάζ. Η γηπεδούχος μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ενώ έρχεται από την άνετη ήττα με 4-2 εντός έδρας από την Ρουχ Μπρεστ. Εχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της, εκεί όπου συνολικά έχει δεχθεί 10 τέρματα. Μία νίκη μετράει μόλις στην τελευταία εξάδα αναμετρήσεων.

Οσο για την Τορπέντο Μπελάζ, έχει περάσει πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από την Μπάτε Μπορίσοφ και με νίκη σήμερα μπορεί να πλησιάσει εκ νέου στον πόντο. Στο τελευταίο παιχνίδι της επικράτησε με 3-1 της Γκοροντέγια εντός έδρας, ήταν η δεύτερη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της, ενώ κρατησε το μηδέν στα τρία από τα πέντε πρόσφατα ματς και μένει αήττητη στα έξι πρόσφατα.

Η πρόταση: Πάμε με το διπλό σε απόδοση 2.35.