Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013 19:50

Οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ΠΑΣ Πρέβεζα-Ένωση, μιλούν στο www.atpreveza.gr

Οι προπονητές του ΠΑΣ Πρέβεζα και της Ένωσης Γιώργος Νίτσας και Άγγελος Μπέκας και οι δύο τερματοφύλακες των δύο ομάδων Λιάσκος και Κετίκογλου μίλησαν στην κάμερα του www.atpreveza.gr, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί αναλυτικά τι δήλωσαν.

Γιώργος Νίτσας: “ Ένα αποτέλεσμα που μας πεισμώνει περισσότερο”

IMG 6205 copy

Ο προπονητής του ΠΑΣ στις δηλώσεις του στάθηκε στις απουσίες που είχε η ομάδα του λόγω τραυματισμών και στον κακό αγωνιστικό χώρο, ωστόσο υπογράμμισε πως το το πρωτάθλημα κρίνεται στη διάρκεια και όχι σε ένα παιχνίδι. Μεταξύ άλλων είπε: «Σήμερα ήταν ένα δυνατό ματς και οι δύο ομάδες ήθελαν να πάρουν τη νίκη. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι πάντα ένα πρωτάθλημα κρίνεται στη διάρκεια και όχι σε ένα παιχνίδι. Όπως έχω ξαναπεί εμείς κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς και στο τέλος θα κάνουμε ένα ταμείο. Σήμερα δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και είναι ένα αποτέλεσμα που μας στεναχωρεί, μας πληγώνει αλλά και που μας πεισμώνει περισσότερο ώστε να κάνουμε κάτι καλύτερο από αύριο κιόλας για να μπορέσουμε να καλύψουμε τους δύο βαθμούς που θεωρώ ότι πετάξαμε σήμερα γιατί ακόμη κι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα με τόσες δυσκολίες, με τόσους τραυματισμούς, ακόμη και με την αναγκαστική αλλαγή του Ντέτσικα είχαμε την ευκαιρία στο τέλος του αγώνα με τον Μπόμπορη να πάρουμε το ματς. Δεν έγινε, να ευχηθώ καλή συνέχεια και στην Ένωση και στην ομάδα μου να βρει το δρόμο ξανά προς τις επιτυχίες και να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση όλων των παιχτών ώστε να μπορέσουμε ξανά να δείξουμε ότι είμαστε ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο, μια ομάδα που μπορεί να διαπρέψει και στο α’ τοπικό αλλά και σε ανώτερες κατηγορίες.

Αναφερόμενος στα νέα παιδιά που αγωνίζονται στον ΠΑΣ ο κ. Νίτσας τόνισε: «κάθε μέρα δοκιμάζονται και στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες. Κατά διαστήματα μένω ικανοποιημένος, αλλά και κάποια διαστήματα πραγματικά μας πληγώνουν. Βέβαια τα περισσότερα παιδιά είναι άπειρα, είναι πρώτη φορά που κάνουν πρωταθλητισμό, ο οποίος δεν είναι εύκολος, θεωρώ όμως ότι κάθε ματς δίνει κάτι στα νέα παιδιά. Πάντα κερδίζουμε κάτι, σήμερα απλά δεν κερδίσαμε τους βαθμούς. Να φανταστείτε σήμερα χρησιμοποιήθηκαν πολλά παιδιά που πέρυσι δεν έπαιζαν καν στις ομάδες τους».

«Το κεφάλαιο Χαϊδάκη έχει κλείσει για τον ΠΑΣ»

Ερωτώμενος για την απουσία του Χαϊδάκη και του Παναγόπουλου είπε: «Ο Σπύρος Χαϊδάκης είναι αδικαιολογήτως απών εδώ και δύο εβδομάδες και κάποια στιγμή θεωρώ πως πρέπει να τελειώσει αυτό το πανηγύρι. Η ομάδα άνοιξε τις αγκάλες της στον παίχτη, τον καλέσαμε, τον αποδεχθήκαμε να γυρίσει πίσω μετά από ένα περιστατικό που είχε γίνει, δυστυχώς μάλλον υπάρχουν άλλοι λόγοι που είναι πάνω και πέρα από κάθε φυσιολογική συζήτηση που μπορεί να κάνει ένας ποδοσφαιριστής με την ομάδα, τη διοίκηση, τους συμπαίκτες του. Το κεφάλαιο Χαϊδάκης έχει τελειώσει. Όσον αφορά τον Παναγόπουλο, πραγματικά αγνοείται η τύχη του. Δεν στεκόμαστε όμως σε αυτούς, αν θέλανε να παίξουν το γήπεδο είναι εδώ. Μάλλον έχουν ακολουθήσει κάποια διαφορετικά μονοπάτια. Δεν θα τους ακολουθήσουμε. Εμείς είμαστε εδώ, θα παλέψουμε, όσοι είμαστε και πραγματικά πιστεύω ότι τα παιδιά θα βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό και πολύ σύντομα θα δείτε τη μεγάλη ομάδα που θα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και θα κερδίζει τον κάθε αντίπαλο».

Άγγελος Μπέκας: “Σκοπός μας το καλό ποδόσφαιρο”

IMG 6203 copy

Στον κακό αγωνιστικό χώρο στάθηκε και ο προπονητής της Ένωσης κ. Άγγελος Μπέκας.

Ο κ. Μπέκας τόνισε: «Λόγω γηπέδου ήταν ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο και το παιχνίδι πήγε καθαρά στη δύναμη και ήταν και καθαρά θέμα τύχης ποιος θα βάλει το γκολ. Η Πρέβεζα ήταν πολύ καλύτερη στο β’ ημίχρονο και είχε και ένα δοκάρι. Εμάς σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα, να παίξουμε ποδόσφαιρο, να βγάζουμε νέα παιδιά, να χαιρόμαστε το παιχνίδι και όποιο αποτέλεσμα έρθει. Εμείς προσπαθήσαμε στον α’ γύρο να εξασφαλίσουμε τους βαθμούς για να είμαστε άνετοι για την παραμονή μας και από εδώ και πέρα θα κοιτάξουμε όλα τα ματς να τα παίξουμε ελεύθερα και να τα ευχαριστηθούμε. Αν είχαμε ένα γήπεδο επιπλέον, γιατί αυτό το γήπεδο είναι τραγικό, νομίζω ότι και οι δύο ομάδες θα ήταν καλύτερες και θα υπήρχαν και ακόμη περισσότερα παιδιά στο γήπεδο».

Αλέξης Λιάσκος: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

IMG 6200 copy

Στις πολλές απουσίες της ομάδας του στάθηκε ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας του ΠΑΣ: «Είχαμε σίγουρα κάποιες απουσίες, χτύπησε και ο Μιχάλης ο Ντέτσικας στο α’ ημίχρονο και πιστεύω ότι έτσι όπως ήταν και το γήπεδο δεν μπορέσαμε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Η Ένωση έκανε μια κλασσική ευκαιρία και όπως πήγε το παιχνίδι πιστεύω ότι το Χ ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι αν επανέλθουν και οι τραυματίες, γιατί έχουμε καλούς παίχτες, θα ξεχωρίσουμε».

Άκης Κετίκογλου: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη απέναντι στο Καλαμίτσι την επόμενη αγωνιστική»

IMG 6207 copy

Για ένα ισορροπημένο παιχνίδι μίλησε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων: «Όλη την εβδομάδα ήμασταν προετοιμασμένοι για να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι γιατί ξέραμε ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ άσχημος. Η ομάδα προσπάθησε από την αρχή του αγώνα να παίξει το παιχνίδι της και να αναπτυχθεί καλά. Το καταφέραμε στην αρχή, μετά ο ΠΑΣ Πρέβεζα ισορρόπησε το παιχνίδι. Στο β’ ημίχρονο η αντίπαλη ομάδα μπήκε πιο δυνατά, αλλά εμείς χάσαμε δυο κλασσικές ευκαιρίες που αν το γήπεδο ήταν καλό θα μπορούσαν να ήταν γκολ. Και στο τέλος το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με ένα δοκάρι από τον Νίκο τον Μπόμπορη για τον ΠΑΣ όπου φανήκαμε τυχεροί. Το παιχνίδι δεν νομίζω ότι μπορούσε να βγάλει κάποιον νικητή και το 0-0 είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Η ομάδα στους τελευταίους 8 αγώνες έχει 6 νίκες και μια ισοπαλία. Κάναμε μια μεγάλη κοιλιά στον α’ γύρο λόγω της απειρίας των παιχτών. Είμαστε μια καινούργια ομάδα μιας και είμαστε μόνο 4 παιδιά από την προηγούμενη χρονιά και όλοι οι υπόλοιποι είναι καινούργιοι ποδοσφαιριστές. Το μέλλον είναι δικό τους. Εμείς θέλουμε να βγουν νέα παιδιά από την ομάδα και προσπαθούμε να τους δείξουμε κάποια πράγματα».

Όσον αφορά στο επόμενο ματς με το Καλαμίτσι είπε: «Με το Καλαμίτσι καταφέραμε και φέραμε 0-0 στην έδρα του, τώρα εμείς θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Δεν νομίζω ότι ταιριάζει άλλο αποτέλεσμα για την Ένωση απέναντι στο Καλαμίτσι πέρα από τη νίκη».