Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 12:31

Δρομολογούν τη Γενική Συνέλευση του σωματείου στον ΠΑΣ Πρέβεζα

Συνεδρίασε το βράδυ της Κυριακής το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα, καθώς έπειτα από τις εξελίξεις λόγω κορονοϊού και τη διακοπή του πρωταθλήματος με την επικύρωση της βαθμολογίας, η ομάδα καλείται να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής τη νέα σεζόν και να οργανώσει την επόμενη ημέρα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του atpreveza.gr, τη συνεδρίαση απασχόλησε το “κλείσιμο” των τελευταίων εκκρεμοτήτων από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς και η επόμενη ημέρα διοικητικά για το σύλλογο. Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο το επόμενο χρονικό διάστημα σε ποια κατηγορία θα δηλώσει να αγωνιστεί το σωματείο, αν θα υπάρχουν ή όχι αλλαγές στο διοικητικό σχήμα, ποιοι θα αποτελέσουν το προπονητικό team, πως θα γίνει η στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και ποιος θα είναι ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Σε κάθε περίπτωση το Δ.Σ. των “κιτρινόμαυρων” θα συνεδριάσει και πάλι τις επόμενες ημέρες και θα δρομολογήσει τις διαδικασίες για τη Γενική Συνέλευση του σωματείου, που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούλιο σε ημερομηνία που θα οριστεί και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.