Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 12:50

Στον πατέρα του Πολύκαρπο και στην κοπέλα του αφιέρωσε το Πρωτάθλημα ο Πρεβεζάνος βολεϊμπολίτσας του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ζήσης

Ο Πρεβεζάνος διεθνής αθλητής του βόλεϊ και γέννημα-θρέμμα της πόλης Δημήτρης Ζήσης, αφιέρωσε το πρωτάθλημα Ελλάδας που κατέκτησε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στον πατέρα του Πολύκαρπο Ζήση και στην κοπέλα του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο onsports.gr και στη συνάδελφο Δήμητρα Πολυχρονοπούλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το Χρύσανθο Κυριαζή, ο οποίος κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας στην πολύχρονη καριέρα του στο βόλεϊ, ο Δημήτρης Ζήσης αποτελεί το δεύτερο Πρεβεζάνο που φτάνει σε αυτό το επίπεδο.

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη:

 bb3858e878961de0d46cccb1cc30ad52 XL

“Ο ύψους 1,83μ. λίμπερο του «τριφυλλιού», μεταξύ των… πανηγυρισμών στον Άγιο Θωμά και στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την κατάκτηση του 25ου πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκού και συνάμα του 1ου προσωπικού του τίτλου, μίλησε στο Onsports για το πώς έγινε αυτό το όνειρο πραγματικότητα!

Ο Δημήτρης Ζήσης έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την γενέτειρά του, Πρέβεζα ενώ ακολούθησαν Παναθηναϊκός, Παμβοχαϊκός, Φοίνικας Σύρου και εδώ και δύο χρόνια επέστρεψε στο «τριφύλλι» και φέτος ήρθε η ώρα για τους πρώτου του τίτλους με την κατάκτηση του League Cup και την Κυριακή 12/7 του Πρωταθλήματος Ελλάδας.

Ο 26χρονος «πράσινος» που έβγαλε υποδοχή μέχρι και με τα… πόδια, ήταν εξαιρετικός και σταθερός ολόκληρη τη σεζόν, ενώ στους τελικούς με τον Ολυμπιακό άγγιξε σχεδόν το 70% στην υποδοχή, δίνοντας την ευκαιρία  στον Άξελ Γιάκομπσεν να «μοιράσει» σχεδόν αλάνθαστα το παιχνίδι του, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στις δύο νίκες και στην κατάκτηση του τίτλου ξανά έπειτα από 14 χρόνια!

Αναφορικά με το πώς ο Παναθηναϊκός πήρε δύο νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και μάλιστα με 3-0 σετ και 3-1, ο Δημήτρης Ζήσης, σημείωσε:

«Τα δύο παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό κρίθηκαν στη «δίψα»  που είχαμε εμείς για διάκριση στο πάθος και στο ότι ήμασταν καλά και δεμένη ομάδα, αυτό ήταν το κλειδί. Εμείς ήμασταν σοβαροί, και δεν μας αφορούσαν τα προβλήματα που είχε ο Ολυμπιακός».

«Κλείνοντας» ο Πρεβεζάνος αθλητής του τριφυλλιού τόνισε:

«Το πρωτάθλημα αυτό το αφιερώνω στον πατέρα μου και στην κοπέλα μου».