Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 19 Ιουλίου 2020 00:06

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του ΠΑΣ Πρέβεζα-Πρόθεση της Διοίκησης να συνεχίσει και να πλαισιωθεί και με νέα μέλη

Την πρόθεση τους να παραμείνουν στη θέση τους και να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά με τον ΠΑΣ Πρέβεζα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής εξέφρασαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας και ταυτόχρονα απηύθυναν ανοιχτό κάλεσμα σε νέα μέλη που επιθυμούν να μπουν στο ΔΣ.

M79A2697

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία της ΕΠΣ, ο απερχόμενος Πρόεδρος Τάσος Αμάραντος ευχαρίστησε τους χορηγούς αλλά και όλους όσοι βοήθησαν την περασμένη σεζόν, σημειώνοντας πως το ΔΣ ήταν συνεχώς δίπλα στην ομάδα και έκανε ό,τι μπορούσε για να είναι επιτυχημένη η χρονιά, ωστόσο αναγνώρισε πως έγιναν και αρκετά λάθη που θα είχαν οδηγήσει την ομάδα στην τοπική κατηγορία αν δεν υπήρχε η πανδημία του κορωνοϊόυ.

Ο κ. Αμάραντος τόνισε πως λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών τη νέα χρονιά το μπάτζετ θα είναι περιορισμένο, ωστόσο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο με ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής και με λίγες προσθήκες αθλητών που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά, προκειμένου ο ΠΑΣ να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Παράλληλα δεν παρέλειψε να ρίξει και τα βέλη του στην ΕΠΟ γιατί ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για τη νέα σεζόν, ενώ κάλεσε όσους επιθυμούν να βοηθήσουν την ομάδα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο ΔΣ που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 20 Ιουλίου.

M79A2707

Ο Σπύρος Ρεκατσίνας από την πλευρά του έκανε εν συντομία τον οικονομικό απολογισμό της περασμένης σεζόν, σημειώνοντας πως μέχρι και τη διακοπή λόγω του κορωνοϊού το μπάτζετ ξεπέρασε τις 120 χιλιάδες ευρώ, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα δεν έχει καμία οφειλή. Ο κ. Ρεκατσίνας μετέφερε και τη δέσμευση της δημοτικής αρχής πως τη νέα σεζόν ο δήμος θα είναι δίπλα στην ομάδα και θα συνδράμει οικονομικά, ενώ και αυτός με τη σειρά του ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς που βοήθησαν σημαντικά την περασμένη σεζόν.

Την πεποίθησή του πως η χρονιά θα ήταν επιτυχημένη ακόμη και αν ο ΠΑΣ Πρέβεζα έπεφτε κατηγορία εξέφρασε το μέλος του ΔΣ Γιώργος Μπόκιας, αφού όπως είπε παρά τη δύσκολη συγκυρία οι χορηγοί και ο κόσμος της πόλης στάθηκε στο πλευρό του ΠΑΣ, γεγονός που σημαίνει πως η ομάδα κέρδισε την εμπιστοσύνη τους, ενώ ταυτόχρονα σημείωσε πως είναι πολύ σημαντικό γεγονός το ότι η ομάδα δημιούργησε ακαδημίες. Ο κ. Μπόκιας τόνισε πως δεν θα πρέπει να επαναληφθούν τα λάθη της περασμένης χρονιάς, ενώ στο ίδιο κλίμα ήταν και οι τοποθετήσεις μελών του ΔΣ και φιλάθλων που παραβρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση.

Σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του ΠΑΣ Πρέβεζα απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στο νέο ΔΣ στο συμβούλιο που θα γίνει τη Δευτέρα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο ΠΑΣ Πρέβεζα καλεί σε συμβούλιο τη Δευτέρα 20 Ιουλίου και ώρα 21:30 στα γραφεία της ομάδας (Π. Τσαλδάρη 32 (εντός Στοάς, περιοχή ''χάνια'')όσους ενδιαφέρονται και θέλουν να μπουν στη Διοίκηση"