Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Ιουλίου 2020 10:33

Foxbet.gr: Στο όριο των 2-3 γκολ…

Γράφει ο Νίκος Καπίρης

Μάθε τα πάντα για την goalbet

Στο Μπέρμιγχαμ, η Άστον Βίλα θα υποδεχτεί την Άρσεναλ στην προτελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ. Πήρε 4 βαθμούς στα πρόσφατα δύο ματς η Βίλα, όμως βρίσκεται στο -3 από τη Γουότφορντ και την παραμονή.

Δύσκολη η κατάσταση, για μια ομάδα που με 66 γκολ παθητικό έχει τη 2η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με τη Νόριτς να είναι στα 70. Η Άρσεναλ έχει βελτιωθεί με τον Μίκελ Αρτέτα στον πάγκο και ελάχιστοι περίμεναν πως θα νικούσε τις Λίβερπουλ και Μαν. Σίτι. Πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ το κίνητρο που έχει για το πρωτάθλημα είναι η βελτίωση της κατάταξής της. Είναι 10η πίσω από Μπέρνλι και Σέφιλντ, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη σεζόν μετά το 1994-95 όπου δεν θα φτάσει τους 60 βαθμούς!

Εκτίμηση: Η Άστον Βίλα θα κάνει τα πάντα για τη νίκη, δεν θα ρισκάρει φυσικά από νωρίς, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να ανοιχτεί για να βρει ευκαιρίες και να απειλήσει. Τότε ίσως και να εκτεθεί η άμυνά της. Η Άρσεναλ αναμένεται να κάνει μικρό ροτέισον μετά την υπερπροσπάθεια στο Κύπελλο, αλλά θα επιχειρήσει και πάλι να εμφανίσει οργανωμένη άμυνα και φυσικά θα είναι ανταγωνιστική, καθώς δεν επιτρέπει τίποτα λιγότερο στους παίκτες του ο Βάσκος προπονητής της. Είναι ένας αγώνας όπου και οι δύο μπορούν να σκοράρουν, όμως δεν περιμένω πολλά γκολ. Η Άρσεναλ δεν έχει φρεσκάδα, οπότε θα προσέξει αμυντικά και θα κάνει μια ”επαγγελματική” εμφάνιση. Πιθανή η ισοπαλία, σκέφτομαι ως σκορ το 1-1, οπότε γι’ αυτό επιλέγω τα 2-3 γκολ.