Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 11:58

Foxbet.gr: Στην έδρα του Lewis

Γράφει ο F1Addict

Μάθε γιατί αξίζει το στοιχημα στο ιντερνετ

Καλησπέρα σε όλους. Αυτό το τριήμερο ο μαγικός κόσμος της Formula 1 βρίσκεται στην πίστα του Silverstone της M. Βρετανίας. Τέταρτος αγώνας του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, με τις ομάδες να μένουν και να αγωνίζονται ξανά στην ίδια πίστα την επόμενη εβδομάδα.

Δεν ξεκίνησε καλά το τριήμερο, αφού ο Sergio Perez βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και μπήκε σε καραντίνα. Τέθηκε λοιπόν εκτός μάχης και δεν θα αγωνιστεί καθόλου, ούτε αυτό, ούτε το επόμενο Σ/Κ στην επέτειο των 70 χρόνων GP στην πίστα του Silverstone ξανά. Η Racing Point θέλει να τον αντικαταστήσει και πιθανοί να πάρουν τη θέση του για τους δύο αυτούς αγώνες είναι ο Gutierrez, Hulkenberg και ο Vandoorne.

Ελπίζουμε να μην έχουμε άλλα κρούσματα γιατί η κατάσταση θα γίνει πολύ δύσκολη. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν βρεθεί θετικός ο Hamilton, o Bottas ή ο Verstappen που διεκδικούν τον τίτλο.

Προϊστορία: Ο Lewis Hamilton είναι και εδώ ο πολυνίκης. Έχει πανηγυρίσει έξι νίκες στην πατρίδα του, μάλιστα έχει 5/6 νίκες τα τελευταία χρόνια. Από το σημερινό grid μόνο ο Vettel (δύο) και ο Raikkonen (μία) έχουν γευτεί τη χαρά της νίκης επί αγγλικού εδάφους. Στους Κατασκευαστές η Ferrari μετράει 17 νίκες, η Mclaren 14, η Williams 10, η Mercedes 7,η Red Bull 3 και η Renault 2.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο του F1Addict στο Foxbet