Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2013 16:31

Παραιτήθηκε ο Φώτης Ζιάκας στον ΠΑΣ Πρέβεζα - «Παραμένω πιστός... στρατιώτης της ομάδας», δήλωσε στο www.atpreveza.gr

«Τριγμοί» διαπιστώνονται στο ποδοσφαιρικό «οικοδόμημα» που λέγεται ΠΑΣ Πρέβεζα 2012, παρά το γεγονός ότι η ομάδα είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο γενικός αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» Φώτης Ζιάκας, ο οποίος ήταν και ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, υπέβαλε την παραίτησή του.

Το www.atpreveza.gr επικοινώνησε μαζί του για τους λόγους της παραίτησής του και ο Φώτης Ζιάκας υποστήριξε: «Είναι αλήθεια πως παραιτήθηκα από τη θέση αυτή. Εδώ και λίγο καιρό είχα διαπιστώσει μεγάλη διαφορά στη φιλοσοφία με την οποία πρέπει να στηθεί και να λειτουργεί ο νέος ΠΑΣ Πρέβεζα, με μέλη της διοίκησης. Είχα πάρει την απόφασή μου από την Παρασκευή, αλλά δεν ήθελα να διαταραχθεί η ηρεμία στην ομάδα, εν όψει και του δύσκολου αγώνα με τους Σφακιώτες. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Το γεγονός ότι παραιτήθηκα δε σημαίνει πως δεν θα είμαι κοντά στην ομάδα. Ήμουν και είμαι πάντα πιστός... στρατιώτης της και όλοι γνωρίζουν πόσο αγαπάω τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Θα βοηθάω από την εξέδρα στο εξής».

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ΔΣ που έγινε την Παρασκευή, υπήρξε αρκετή «γκρίνια» για διάφορες καταστάσεις που αφορούν την ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα.