Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 07 Φεβρουαρίου 2013 21:24

Θετικά «μηνύματα» από την Παπαμιχαήλ στην Αίγυπτο

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις στο τουρνουά, Sharma El Sheikh που διεξάγεται στην Αίγυπτο, έπειτα από τη νίκη που πέτυχε στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό. Ας σημειωθεί, ότι η Ελληνίδα τενίστρια αγωνίζεται στο τουρνουά των 10.000 δολαρίων από τα προκριματικά.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έπειτα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο προκριματικό ταμπλό της διοργάνωσης, πέτυχε την πρώτη της νίκη και στο κυρίως, με αντίπαλο την Τσέχα Martina Kubicikova με 6-2, 6-3. Στον αγώνα δεν απειλήθηκε καθόλου από την αντίπαλό της, παίζοντας αρκετά κάλο τένις, παίρνοντας τελικά την πρόκριση στο δεύτερο γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσει το Νο5 του ταμπλό Anna Shkudun από την Ουκρανία, που επικράτησε της Valeria Bhunu από τη Ζιμπάμπουε με 6-1, 6-3.

Αντίθετα στα διπλά του τουρνουά η Παπαμιχαήλ ηττήθηκε με συμπαίκτρια την Ιταλίδα Elena Bertoia από τις No3 του ταμπλό Carolina Pillot (Ιταλία) και Marina Shamayko (Ρωσία), με 6-2, 6-2,

Πλέον η νεαρή αθλήτριά μας, θα επικεντρωθεί στα μονά της διοργάνωσης, θέλοντας να διεκδικήσει την παραμονή της στην Αίγυπτο και να προκριθεί στον τρίτο γύρο.

 

Πηγή: tennisnews.gr