Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 19:07

Με το δεξί μπήκε στη φετινή Γ' Εθνική ο ΠΑΣ Πρέβεζα (pics+vid)

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα επικράτησε του ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου με σκορ 2-1 στο “Αθανασία Τσουμελέκα” στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ' Εθνικής (5ος Όμιλος).

IMG 0477

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν μάλιστα να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, βγάζοντας ψυχικά αποθέματα και πάθος, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι μπορούν να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο.

IMG 0478

Οι παίκτες του Άγγελου Μπέκα ξεκίνησαν στην αναμέτρηση παίζοντας ποδόσφαιρο κατοχής και πιέζοντας ψηλά τον αντίπαλό τους στο πρώτο τέταρτο. Στο 2' ο Φερεντίνος σούταρε δυνατά, όμως ο Καραγκούνης απέκρουσε τη μπάλα. Μετά τα πρώτα 15 λεπτά το Μοναστηράκι έκλεισε καλά τους χώρους κοντά στην περιοχή του και προσπάθησε να “χτυπήσει” τον ΠΑΣ είτε με την ταχύτητα των Τσιούνη Α., Τσιούνη Π. και Μπαρλαγιάννη, με κάποια μπαλιά στην “πλάτη” της άμυνας της Πρέβεζας είτε με κάποια στημένη φάση. Και το κατάφερε στο 32' όταν ο Βασίλας εκτέλεσε φάουλ (αμφισβήτησαν έντονα τη διαιτητική απόφαση οι γηπεδούχοι, υποστηρίζοντας πως ο Ορφανός μάρκαρε κανονικά τον Μπαρλαγιάννη), η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και ο ίδιος παίκτης την επανέφερε με σέντρα στην περιοχή. Ο Καβαλλάρης πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

IMG 0484

Ο ίδιος παίκτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα λίγα εκατοστά δίπλα από το “παραθυράκι” της εστίας του Καραπιπέρη στο 36'.

IMG 0505

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα μέχρι να σφυρίξει ο ρέφερι τη λήξη του ημιχρόνου. Η ομάδα της Πρέβεζας ζήτησε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βασίλα στον Σακκά, ωστόσο ο Μπαΐλης έδειξε “παίζετε”.

IMG 0488

Ο ΠΑΣ μπήκε αποφασισμένος να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο και το πέτυχε. Στο 47' απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σιδέρη εξουδετέρωσε ο Καραγκούνης (μπλόκαρε τη μπάλα). Στο 48' ο Φερεντίνος πάσαρε στον Γιόχανσεν, ο οποίος βρήκε τον Ντάνι Σίλβα μέσα στην περιοχή. Ο τελευταίος σούταρε δυνατά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (1-1).

IMG 0527

Στο 52' ο Σιδέρης με ατομική ενέργεια και πλασέ (άουτ) απείλησε εκ νέου την αντίπαλη εστία. Το Μοναστηράκι βρήκε τη δική του ευκαιρία απέναντι στην εστία του Καραπιπέρη στο 57', αλλά το πλασέ του Τσιούνη Π. έφυγε άουτ. Στο 65' ο Σιδέρης βρέθηκε σε κατάσταση τετ-α-τετ με τον Καραγκούνη, όμως ο τερματοφύλακας της Θύελλας απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

IMG 0545

Δύο λεπτά αργότερα (67') οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Τζαμαλή (μαρκάρισμα στον Ορφανό).

IMG 0546

Στο 70' η Πρέβεζα έφτασε στο λυτρωτικό 2-1, όταν ο Σιδέρης με ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση “τακουνάκι”... σέρβιρε τη μπάλα στον Κωσταμένα και εκείνος με ένα δυνατό αριστερό σουτ βρήκε δίχτυα. Ο ΠΑΣ έφτασε ακόμη μια φορά κοντά σε ένα γκολ στο 86', όμως το πλασέ του Γιόχανσεν δε βρήκε στόχο (άουτ).

 IMG 0537

Διαιτητής: Μπαΐλης

Βοηθοί: Φραγκούλης – Νάστος

IMG 0485

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Καραπιπέρης, Βασιλείου, Ορφανός, Βραχνός, Ελίας, Κάγια (46' Γιόχανσεν), Ντάνι Σίλβα (72' Τσολακίδης), Φερεντίνος, Ντοματάς (34' Σιδέρης), Σακκάς, Κωσταμένας (86' Κώστας).

ΠΑΣ Θύελλα (Στασινός): Καραγκούνης, Κοσυφαρίνης, Βασίλας, Κοκώνης Ε., Πρέντζας (81' Λιότσος), Κυριαζόπουλος (68' Μακρής), Τσιούνης Α., Τζαμαλής, Μπαρλαγιάννης, Καβαλλάρης, Τσιούνης Π (75' Κοκώνης Κ.).

 

Πολυμέσα

Έκθεση εικόνων