Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 14:45

Foxbet.gr: Τα σερί είναι για να… σπάνε!

Συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, με το οποίο καταπιάνεται στη σημερινή στήλη του στο Foxbet ο Κώστας Φίλιος.

Μάθε εδώ τα πάντα για το Novibet casino

Η Λεβερκούζεν χτες κέρδισε με 2-1 την Μπίλεφελντ και παρέμεινε αήττητη στην Bundesliga, μόλις στο -1 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Ο προπονητής της, Πέτερ Μποζ, είχε κάνει κάποτε μια δήλωση που ταιριάζει... γάντι για την αποψινή πρόταση: «Όσο πιο μεγάλο είναι ένα σερί, τόσο πιθανότερο είναι για να σπάσει», είχε πει όταν βρισκόταν στον πάγκο της Φιτέσε, πριν από περίπου 4 χρόνια. Δεν έχει τύχει να τον ρωτήσω για να δω αν το πιστεύει ακόμα, όμως έχει λογική η ρήση του. Μαθηματικά δεν έχω σπουδάσει, ώστε να το αποδείξω βάσει στατιστικής, απλά τη σκέψη μου θα παραθέσω με ένα παράδειγμα.

Η Λίβερπουλ είναι αήττητη στα 63 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε αυτό το διάστημα έφερε 11 ισοπαλίες, ενώ μετρά 29 νίκες στα 30 τελευταία, εξωπραγματική επίδοση, είναι η αλήθεια. Μάλιστα δεν έχει επηρεαστεί από την έλλειψη κόσμου λόγω κορωνοϊού, ενώ φέτος μετρά 4 νίκες σε ισάριθμα ματς. Γενικά, για το συγκρότημα του Κλοπ, η απουσία του Φαν Ντάικ είναι πολύ σημαντική, δεν είναι τυχαία τα 16 γκολ που έχει δεχτεί, αποτελεί μάλιστα το δεύτερο χειρότερο παθητικό στην κατηγορία. Στο μεγάλο απουσιολόγιο του Γερμανού τεχνικού προστέθηκε και ο Σαλάχ.

Η Λέστερ τα πηγαίνει περίφημα ως τώρα, πριν ξεκινήσει η αγωνιστική βρισκόταν στην πρώτη θέση της Πρέμιερ, έχοντας 6 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, σε 4 εκτός έδρας αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, μετράει ισάριθμες νίκες. Και τι νίκες; 5-2 επί της Μάντσεστερ Σίτι, 1-0 επί της Άρσεναλ, ακόμα και το 4-1 επί της νεοφώτιστης Λιντς είναι αξιοσημείωτο. Ο προπονητής Ρότζερς ήταν στη Λίβερπουλ το διάστημα 2012-15 και απέτυχε (αν και το πλησίασε) να κάνει αυτό που έκανε ο Κλοπ, να επαναφέρει δηλαδή τον τίτλο της Πρέμιερ στο «Άνφιλντ». Έχει λοιπόν κι ένα «εγωιστικό» κίνητρο απόψε.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.