Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 22:52

Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας: "Λαθεμένες πρακτικές - ολέθρια αποτελέσματα"

Τη θλίψη του για τη σημερινή εικόνα του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο «Αθανασία Τσουμελέκα» εφράζει ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και πρώην Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας κ. Απόστολος Χατζόπουλος.

Ο κ. Χατζόπουλος κάνει λόγο για πελατειακές πρακτικές που οδήγησαν στη σημερινή εικόνα του αγωνιστικού χώρου και επιρρίπτει άμεσες ευθύνες στη σημερινή ηγεσία του δήμου Πρέβεζας. Αναλυτικά στην επιστολή του αναφέρει:

"Με θλίψη παρακολουθώ το κατάντημα στο οποίο περιήλθε το Εθνικό μας στάδιο το οποίο τελικά κρίθηκε ακατάλληλο για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του ΠΑΣ και της ΑΕ. Οι εξελίξεις αυτές της μετακίνησης των ομάδων της πόλης μας σε γήπεδα έξω από τα όριά της, είναι αποτέλεσμα πελατειακών πρακτικών από τους υπεύθυνους του Αθλητικού οργανισμού του Δήμου. Για τις πρακτικές αυτές δεν είναι άμοιρη πολιτικών ευθυνών και η ηγεσία του Δήμου.

Τα προσωπικά μου συναισθήματα θλίψης και οργής για το κατάντημα του γηπέδου δεν μπορούν να απαλύνουν οι οποιεσδήποτε εκ των υστέρων ενέργειες της Δημοτικής αρχής. Για την αναβάθμιση των υποδομών του σταδίου και τη διαφύλαξη της λειτουργικότητας και της καλής του εικόνας, ως υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος ανάλωσα πολλές δυνάμεις και δεν υπέκυψα ποτέ στη λογική της ικανοποίησης αιτημάτων που θα το οδηγούσαν σε κατάσταση σαν τη σημερινή.

Έτσι 4ετίες ολόκληρες το γήπεδο ήταν ένα στολίδι για την πόλη μας, το χαίρονταν οι φίλαθλοι και αγωνίζονταν σε καταπράσινο τερέν οι ομάδες. Για να επιτευχθεί αυτό, θέταμε κανόνες και σχεδιάζαμε βάσει των κανόνων αυτών χωρίς να υποκύπτουμε όπως ανέφερα σε μικροπολιτικούς πειρασμούς".

Απόστολος Χατζόπουλος

Π. Δημοτικός Σύμβουλος

Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας