Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013 00:41

Το αφιέρωμα του Ring Stories στον Μάριο Κατσή

Ένα ολοκληρωμένο αφιέρωμα με βίντεο και φωτογραφίες, στον Πρεβεζάνο πυγμάχο και kickboxer, Μάριο Κατσή, υπάρχει στην ιστοσελίδα Ringstories.gr.

Το αφιέρωμα αναφέρει:

«ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΤΣΗΣ - ένας σπουδαίος Έλληνας fighter, μακριά από τα ελληνικά φώτα της δημοσιότητας

Είναι ο Έλληνας πυγμάχος και kickboxer που παρά τους πολλούς τίτλους του σε Ελλάδα και εξωτερικό έχει τη μικρότερη προβολή από όλους τους αντάξιους του στη χώρα μας!
Με 88 επαγγελματικούς αγώνες και 79 νίκες, 5 συμμετοχές σε επίσημες διοργανώσεις Κ1 του εξωτερικού, 3 τίτλους Ευρώπης (2 WPKC, 1 WKN) και τον παγκόσμιο τίτλο  WPKC ο υπεραθλητής από την Πρέβεζα θα έπρεπε να έχει τιμηθεί από την πολιτεία πάμπολλες φορές, αλλά ...
η Ελλάδα φημίζεται ως η χώρα που "τρώει" τα παιδιά της .

Το RingStories έψαξε στο χρονοντούλαπο και βρήκε το video στο οποίο ο Μάριος Κατσής πρωταγωνιστεί το 2004 σε ένα από τα μεγαλύτερα σόου της ιταλικής τηλεόρασης στο πλευρό του θρύλου της πυγμαχίας Marvelous Marvin Hagler !!!

katsis 2004 Milano

Ο Μάριος Κατσής έκανε μεγάλη καριέρα κυρίως στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είχε επιλέξει να ζει και να προπονείται στη γειτονική Ιταλία.
Το 2004 επέστρεψε στην Ελλάδα και στο σύλλογο του «Απόλλων Πρέβεζας» , όπου είναι και προπονητής.

Είχα την τύχη να παρουσιάσω έναν αγώνα του στη Θεσσαλονίκη, στο Ιβανώφειο Γήπεδο και πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση η πραότητα, η ευγένεια και η ντομπροσύνη αυτού του αθλητή.
Ο Μάριος Κατσής επέλεξε μετά από πολλά χρόνια στα διεθνή ρινγκ να κρεμάσει πλέον τα γάντια του το 2008 στο επίσημο Κ1 του Bolzano! Από το μετερίζι του προπονητή ευχόμαστε να βγάλει κι άλλους πρωταθλητές με το ήθος και την ευγένεια του...».