Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013 19:26

Νεκτάριος Βαβέτσης και Αλέξης Βασιλειάδης μιλούν στην κάμερα του atpreveza.gr

Το atpreveza.gr βρέθηκε στο ΔΑΚ Πρέβεζας για να καλύψει ακόμη μια νίκη της Νικόπολης, αυτή τη φορά κόντρα στη Δόξα Άρτας και στο post game report, φιλοξενεί τους Νεκτάριο Βαβέτση και Αλέξη Βασιλειάδη.

 

Διαβάστε επίσης:

Αποστολή εξετελέσθη για τη Νικόπολη!

 

Νεκτάριος Βαβέτσης: «Είμαστε η ομάδα των γκαρντ»

IMG 7148

Ο προπονητής της Νικόπολης, Νεκτάριος Βαβέτσης, μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε στο atpreveza.gr: «Μετά τις τελευταίες αλλαγές που έγιναν στην ομάδα, που παίζουμε με 5 γκαρντ, γιατί δεν υπάρχουν παιδιά που να παίζουν κοντά στο καλάθι, δείξαμε ίσως μετά από αρκετές αγωνιστικές ότι βγάζουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση.

Προσαρμοστήκαμε πάνω στα ατού της Άρτας, δε φάγαμε γενικά εύκολους πόντους και δείξαμε ότι ήμασταν πάρα πολύ ‘’διαβασμένοι’’. Μπορούμε να πούμε ότι δεχθήκαμε και μερικά τυχερά καλάθια. Στο επιθετικό κομμάτι αργήσαμε να βγάλουμε έξω τη μπάλα να πάρουμε τα σουτ. Αν ήμασταν πιο εύστοχοι θεωρώ πως η διαφορά στο σκορ ίσως να ήταν και μεγαλύτερη.

Το σημαντικό είναι ότι περάσαμε στην επόμενη φάση. Το μεγαλύτερό μας άγχος αυτό ήταν. Να μη σταματήσουμε το μπάσκετ από το Φεβρουάριο. Αυτό θα ήταν καταστροφή για το μπάσκετ στην Πρέβεζα».

Σε ερώτησή μας αν με βάση τη συνολική εικόνα της Νικόπολης στην Ά φάση, η ομάδα δικαιούνταν και την πρωτιά, απάντησε: «Ίσως αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς που μας στοίχισαν πάρα πολύ –γιατί δεν είναι παίκτες που συμπληρώνουν τις προπονήσεις και τη δωδεκάδα. Είναι παίκτες με εμπειρία, που μας βοηθούν πάρα πολύ. Χάσαμε τον Πιστιόλα, που μας βοηθά πάρα πολύ στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στην επίθεση. Χάσαμε στα γκαρντ τον Παπαμιχαήλ, τον Σκανδάλη που πήγε φαντάρος, τον Λίγκο που έχει μεταναστεύσει. Είναι παιδιά άρρηκτα συνδεδεμένα με την ομάδα. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά που έχουν μείνει έχουν δουλέψει πάρα πολύ τις τελευταίες ημέρες και νομίζω ότι φάνηκε στο γήπεδο».

Για την επόμενη φάση, ο Νεκτάριος Βαβέτσης, ανέφερε: «Θα βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θα παίξει ρόλο ο αριθμός των παικτών που θα προσέρχονται στις προπονήσεις. Αν είναι αυτός που ήταν τις δύο τελευταίες εβδομάδες, δύσκολα θα πετύχουμε κάτι. Αν μαζευτούμε και δουλέψουμε κάποια πράγματα, θεωρώ πως θα έχουμε μία καλή τύχη, χωρίς να είμαστε φαβορί».

Αν αποτελεί δικαίωση για όλους στην ομάδα αυτή η πρόκριση, τόνισε: «Δικαίωση για αυτά τα 4-5 παιδιά που έρχονται καθημερινά στις προπονήσεις και γι’ αυτά τα παιδιά, όπως ο Μπουτόπουλος και ο Τζώρας που έρχονται κοντά μας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που τους χρειαζόμαστε. Έρχονται την παραμονή, παίζουν και δίνουν το 100%. Δε το βρίσκεις εύκολα αυτό το πράγμα. Έχουμε καλό κλίμα με τα παιδιά, αυτό μας σώζει. Είμαστε η ομάδα των γκαρντ. Όλοι οι παίκτες κάτω από 1,90».

Όσο για το πού αφιερώνει τη νίκη: «Την αφιερώνω στα παιδιά, για τις τόσες ώρες που είμαστε στο γήπεδο».

 

Αλέξης Βασιλειάδης: «Δεν είχε καμιά ελπίδα η Άρτα να περάσει από ‘δω μέσα»

IMG 7147

Ο Αλέξης Βασιλειάδης από την πλευρά του, δήλωσε: «Μέσα από τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει όλο το χρόνο ήρθε και αυτό το αποτέλεσμα. Δεν είχε καμιά ελπίδα η Άρτα να περάσει από ‘δω μέσα.

Θα μπορούσαμε να ήμασταν και πρώτοι. Κάναμε δύο ήττες τις οποίες θα μπορούσαμε και να είχαμε αποφύγει. Προχωράμε. Θα κάνουμε πάνω από όλα σκληρή δουλειά. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή, ο οποίος μας βοηθάει, τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου και θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο για αυτή την ομάδα.

Η ομάδα μας δεν πάει απλώς στην εξάδα για να παίξει. Πάει για να πάρει πρόκριση. Εγώ και οι συμπαίκτες μου προσπαθούμε για μας, για τον προπονητή μας, για τη διοίκηση και φυσικά για την Πρέβεζα».

Σε ερώτηση για το πού αφιερώνει τη νίκη, απάντησε: «Αφιερώνουμε τη σημερινή μας νίκη στον προπονητή μας Νεκτάριο Βαβέτση και στον κόσμο που ήρθε να μας δει».