Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 16:36

Στο… τραπέζι το όνομα του Χρήστου Βασιλείου για τον πάγκο του ΠΑΣ Πρέβεζα

Σύμφωνα με πληροφορίες του atpreveza.gr, ο πρώην τεχνικός της ΑΕ Μεσολογγίου Χρήστος Βασιλείου, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής φόρεσε μεταξύ άλλων τη φανέλα του Παναθηναϊκού, του ΟΦΗ και του Απόλλων Αθηνών, φέρεται ως υποψήφιος για να καθίσει στον πάγκο του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Τα ποδοσφαιρικά στέκια στην Αιτωλοακαρνανία  μάλιστα έχουν «βουίξει», πως ο κ. Βασιλείου έχει ήδη συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» και θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα στην πόλη μας για να αναλάβει τα... ηνία της ομάδας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στον ΠΑΣ Πρέβεζα, έχουν κάνει επαφές όχι μόνο με τον Βασιλείου, αλλά και με άλλους προπονητές. Αλλά τελική συμφωνία με κάποιον προπονητή, υποστηρίζουν πως θα υπάρξει μόνο εφόσον βρεθούν τα χρήματα για να μπορέσει η ομάδα να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της προς αυτόν. Κάτι που άλλωστε είχε τονιστεί και στην ανοικτή λαϊκή συνέλευση προ ημερών.

Ο νυν τεχνικός του ΠΑΣ Πρέβεζα, Γιώργος Νίτσας έχει δεσμευθεί και δημόσια πως είναι υπηρεσιακός προπονητής στην ομάδα και εφόσον συντρέξουν οι οικονομικές προϋποθέσεις για την έλευση νέου προπονητή, θα συνεχίσει από άλλο πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, πέρα από το διοικητικό. Μέχρι τότε παραμένει ως πρώτος προπονητής στην ομάδα.

Ως δεδομένο πάντως θα πρέπει να θεωρείται πως ο επόμενος προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα, δε θα είναι από το Νομό μας.