Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 10:58

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία του Ερμή Καναλίου για τη διαιτησία του αγώνα Καλαμίτσι-Ερμής

Ανακοίνωση-διαμαρτυρία εξέδωσε η διοίκηση του Ερμή Καναλίου, για την διαιτησία της αναμέτρησης ΑΟ Καλαμιτσίου-Ερμής Καναλίου. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Κατά την διάρκεια της θητείας μας ουδέποτε ασχοληθήκαμε με θέματα διαιτησίας και με ότι έχει σχέση εκτός ομάδας. Η ανάμειξη μας με το ερασιτεχνικό αθλητισμό έχει να κάνει μόνο για την αγάπη προς την ομάδα μας και γενικά προς το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που σήμερα βρίσκεται σε καθοδική πορεία εξαιτίας έλλειψης πόρων από την πολιτεία προς αυτό.

Αφορμή για να προβούμε σε αυτή την ενέργεια στάθηκαν οι απαράδεκτες αποφάσεις των διαιτητών κατά της ομάδα μας αλλά και κατά των γηπεδούχων κατά την διάρκεια του αγώνα Α.Ο.ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ - ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ

Καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα ο  διαιτητής  Μπαΐλης  έπαιρνε λάθος αποφάσεις όχι μόνο για την ομάδα μας αλλά και για την ομάδα του Α.Ο. Καλαμιτσίου,

α)  στο Α ημίχρονο σε φάση που υπήρχε καθαρή παράβαση πέναλτι κατά της ομάδας μας ο Στέφανος Κώστας βρίσκει την μπάλα εντός μεγάλης περιοχής με το χέρι και η μπάλα εμφανώς αλλάζει πορεία. Καμία αντίδραση από διαιτητή και βοηθό, έκλεισαν μάτια και αυτιά και οι δυο.

β) Στο δεύτερο ημίχρονο επιθετικός του Α.Ο. Καλαμιτσίου πέφτει στο έδαφος σε ανύπαρκτο μαρκάρισμα (παραδοχή και των συμπαικτών του) εκβιάζοντας το πέναλτι, ο βοηθός Σολδάτος σήκωσε κατ ευθείαν το σημαιάκι και υπέδειξε φάουλ του αμυνόμενου - πέναλτι - αλλά ο διαιτητής  Μπαΐλης  ακύρωσε τον βοηθό σημειώνοντας... φάουλ στον επιθετικό και κίτρινη κάρτα για θέατρο  κάτι που είδαν και συμφώνησαν ακόμη και οι αντίπαλοι μας.  Ο βοηθός Σολδάτος  μας διαιτήτευσε και στον έκτος έδρας αγώνα με την Δόξα Ωρωπού  , στον οποίο αγώνα οι ικανότητες του ήταν ίδιες ίσως και χειρότερες.

γ) υπήρξε αδικαιολόγητη καθυστέρηση λήξης του αγώνα από την στιγμή που στο Α΄ ημίχρονο κράτησε επίσης καθυστερήσεις ο διαιτητής  Μπαΐλης .

Οφείλουμε να επισημάνουμε  ότι δεν υπήρχαν τόσες πολλές καθυστερήσεις σε όλο το β΄ ημίχρονο (μια αλλαγή για κάθε ομάδα και ένας τραυματισμός του τερματοφύλακα της ομάδας μας ο οποίος μέχρι να πάει ο φροντιστής της ομάδας ήταν έτοιμος να συνεχίσει τον αγώνα!) και  διαμαρτυρόμαστε έντονα για τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις αφού σε αυτές κρίθηκε και το αποτέλεσμα του αγώνα (1-0)  (ο Α.Ο. Καλαμιτσίου σημείωσε το τέρμα που έκρινε και τον αγώνα στο 97').

Δυστυχώς τέτοιες πράξεις δεν διώχνουν μόνο τον κόσμο από το γήπεδο ο οποίος είναι και ο μοναδικός αιμοδότης αυτή τη στιγμή, αλλά διώχνουν παίκτες και διοικήσεις σαν την δική μας.

Θέλουμε και διεκδικούμε σεβασμό σε ένα πρωτάθλημα επί ίσοις όροις και διαιτητές που να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και όχι να παίρνουν τις αποφάσεις με κορόνα - γράμματα!

Με σεβασμό,

Το Δ.Σ. Ερμή Καναλίου».