Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2013 16:49

Repeat του περσινού τελικού Κυπέλλου ο φετινός – Εθνικός Φιλιππιάδας vs Οδυσσέας Νυδρίου

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Αντιμέτωποι ο Οδυσσέας Νυδριού και ο Εθνικός Φιλιππιάδας που θα βρεθούν αντίπαλοι σε τελικό κυπέλλου για τρίτη φορά.

Την προηγούμενη σεζόν νικήτρια είχε αναδειχθεί η ομάδα της Λευκάδας με σκορ 1-0.

Ο Εθνικός Φιλιππιαδάς πήρε τη νίκη-πρόκριση για τον τελικό μετά τη νίκη του με 2-0 με αντίπαλο τον Αμβρακικό Βόνιτσας, ενώ με το ίδιο σκορ προκρίθηκε και ο Οδυσσέας Νυδριού κόντρα στον Άρη Πρέβεζας.

 

«Επίθεση» του Εθνικού Φιλιππιάδος στην ΕΠΣ

 

Ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε το ΔΣ του Εθνικού, κατά της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Η ανακοίνωση αναφέρει:


«Η Διοίκηση του Εθνικού Φιλιππιάδας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την Ε.Π.Σ. Πρέβεζας –Λευκάδας και προσωπικά τον πρόεδρο αυτής, που δεν έκανε δεκτό το αίτημα της ομάδας για αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του ημιτελικού κυπέλλου γιατί μας έκανε να καταλάβουμε, για μια ακόμα φορά, πόσο μακριά βρίσκεται η πόλη της Φιλιππιάδας από τα κέντρα αποφάσεων της Πρέβεζας. Δυστυχώς το γεγονός ότι την Κυριακή δίνουμε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την συμμετοχή του Εθνικού στην νεοϊδρυθείσα Γ΄ Εθνική, είναι ήσσονος σημασίας γι ‘ αυτούς και προέχει η εξυπηρέτηση άλλων σωματείων για ψηφοθηρικούς λόγους . Τους δικαιολογούμε γιατί ίσως θα ήθελαν να είναι κάποια άλλη ομάδα στην θέση μας και γι’ αυτό ζητάμε συγνώμη. Ελπίζουμε η ομάδα μας να βρίσκεται από την νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και απαλλαγμένοι από την παρουσία μας στον τελικό του Κυπέλλου, να ορίσουν και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και μια φορά αυτόν στην Φιλιππιάδα κάτι που δεν έχει γίνει ΠΟΤΕ.  Ας ελπίσουμε η νέα διοίκηση της Ε.Π.Σ., που θα εκλεγεί στις προσεχείς εκλογές, να βλέπει ισότιμα πλέον όλες τις ομάδες και να μάθει που βρίσκεται στο χάρτη η Φιλιππιάδα και οι ομάδες της.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.».