Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 19:29

“Πληγώθηκε” στις καθυστερήσεις ο ΠΑΣ Πρέβεζα στην Κέρκυρα και πήρε μόνο ένα βαθμό... (vid)

Την ευκαιρία να φύγει από την έδρα του Αγίου Ματθαίου με ένα μεγάλο “διπλό” έχασε ο ΠΑΣ Πρέβεζα, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 με τον ΟΦΑΜ στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ' Εθνικής (Γ' Όμιλος), το οποίο ξεκίνησε και πάλι έπειτα από διακοπή μηνών.

Οι “κιτρινόμαυροι” ισοφαρίστηκαν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και πήραν έναν βαθμό αντί για τρεις στην προσπάθειά τους να μείνουν στην κατηγορία.

Ο ΟΦΑΜ απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Καραπιπέρη στο 35' όταν ο Κώστας Γραικός σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ο ΠΑΣ “απάντησε” στο 51' όταν το γυριστό του Τσολακίδη έφυγε λίγα εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι του τέρματος του Σκάρπου.

Στο 65' ο Ορφανός με “βαθιά” μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων βρήκε τον Τσάλα, ο οποίος “σέρβιρε” στον Τσολακίδη και ο βορειοελλαδίτης επιθετικός με πλασέ “έγραψε” το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 78' όταν ο Τσολακίδης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του ΟΦΑΠ. Στην επαναφορά της μπάλας ο Τσάλας έκανε την κεφαλιά, αλλά οι αμυντικοί των Κερκυραίων έδιωξαν τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Μεγάλος κίνδυνος για την εστία του Καραπιπέρη αναδείχθηκε ο Σπ. Σπίνουλας, ο οποίος είχε δυνατά χτυπήματα σε όλες τις στημένες φάσεις. Στο 83' ο Καραπιπέρης απέκρουσε τη μπάλα σε εκτέλεση φάουλ του ποδοσφαιριστή του ΟΦΑΜ. Στο 90' ο ίδιος παίκτης έστειλε με εκτέλεση φάουλ τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας του ΠΑΣ Πρέβεζα.

Πάνω που φάνηκε ότι οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Μπέκα θα έφευγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον Άγιο Ματθαίο, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σκολαρίκης έπειτα από ένα πλάγιο άουτ έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή του Καραπιπέρη και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Διαιτητής: Τζόβας (Ηπείρου)

Βοηθοί: Λιαμίρας (Θεσπρωτίας) – Στόλη (Θεσπρωτίας)

ΟΦΑΜ (Σιδερόπουλος): Σκάρπος, Ταμπάκου (76' Σκολαρίκης), Κατελούζος, Γραικός Κ., Παπαδόπουλος, Βλάχος, Σπίνουλας Σπ., Παππάς (76' Αμπατζίδης), Γραικός Γ. (62' Γραικός Αλ.), Σπίνουλας Ν. (62' Ζωχιός), Γωνιάδης.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Καραπιπέρης, Βασιλείου, Ορφανός, Τσιλιγιάννης, Κώστας, Κάγια, Τσάλας (90' Μαγκανάκης), Κωσταμένας (83' Λεόπουλος), Μπόμπορης (71' Σιδέρης), Φερεντίνος, Τσολακίδης.

 

Πολυμέσα