Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013 05:38

Ντεμπούτο με «διπλό» στο πάγκο του ΠΑΣ Πρέβεζα για τον Χρήστο Βασιλείου

Διατήρησε το προβάδισμα των τεσσάρων βαθμών από το δεύτερο Καλαμίτσι ο ΠΑΣ Πρέβεζα, επικρατώντας με σκορ 2-1 στη Βόνιτσα, του τοπικού Αμβρακικού, για την 24η αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, στην πρώτη παρουσία του Χρήστου Βασιλείου στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων».

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς. Στο 4' ο Φουρλής ανέτρεψε μέσα στην περιοχή του Αμβρακικού τον Ντέτσικα, ενώ ο ποδοσφαιριστής της Βόνιτσας αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, ως τελευταίος παίκτης. Ο Δημουλιάς στο αμέσως επόμενο λεπτό εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, δίνοντας προβάδισμα στον ΠΑΣ.

Οι γηπεδούχοι, παρά το γεγονός ότι έμειναν με 10 παίκτες πάλεψαν για την ισοφάριση. Είχαν ισάριθμα δοκάρια σε δύο εκτελέσεις φάουλ του Γκεοργκίεφ στο πρώτο ημίχρονο και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 52'. Ο ρέφερι Ρούσος έκρινε πως ο Μάρκος κράτησε τον Παληογιάννη από τη φανέλα και έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο παίκτης που το κέρδισε, το εκτέλεσε και νίκησε το Λιάσκο, «γράφοντας» το 1-1.

Οι Πρεβεζάνοι αντέδρασαν, έχασαν αρκετές ευκαιρίες για γκολ (οι πιο κλασικές με τους Παναγόπουλο και Μπόμπορη) και πήραν το «διπλό», χάρη σε σουτ του Σιδέρη έξω από την περιοχή στο 76', που κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Αμβρακικού.

 

Διαιτητής:Γιώργος Ρούσος

 

Βοηθοί: Κωνσταντίνου-Τάγγας

 

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: Πάχης, Φέσσας, Μεσσήνης (90' Αποστολάκης), Φουρλής, Ντελίμπασης (79' Πογιατζής), Κούτσικος Δ.Γ., Γκεοργκίεφ, Βαρβάτος, Γεωργαλής, Γραμματικόπουλος (87' Κούτσικος Δ.Κ.), Παληογιάννης.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ: Λιάσκος, Σκαμνέλος Δ., Χαϊδάκης, Σκαμνέλος Χ., Βάλβης, Μάρκος, Ντέτσικας (78' Καρακώστας), Παναγόπουλος (68' Γιοβάνης), Σιδέρης, Μπόμπορης (87' Μέλλος), Δημουλιάς.