Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013 02:45

Περικλής Βασιλάκης: «Δεν ασχολούμαι με τα όσα είπε ο κ. Φραγκούλης. Στη ζωή πρέπει να λέμε πάντα την αλήθεια και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι»

Τη δική του απάντηση στα όσα είπε ο Γιώργος Φραγκούλης εναντίον του (διαβάστε: Γιώργος Φραγκούλης: "Ο κ. Βασιλάκης επέλεξε να γίνει τηλεκριτικός... "), έδωσε ο Περικλής Βασιλάκης σε επικοινωνία που είχε μαζί του το www.atpreveza.gr.

«Ο καθένας πρέπει να σέβεται τον εαυτό του και τους άλλους. Εγώ κρίνομαι γι' αυτά που λέω δημόσια, μπροστά σε χιλιάδες κόσμο, μέσω των τηλεοπτικών δεκτών. Είμαι καθαρός. Πάντα έτσι ήμουν στη ζωή μου. Δεν έχω κρύψει και δεν κρύβω τίποτα. Είμαι 17 χρόνια στον τομέα μου, ο κ. Φραγκούλης ασχολείται με κάτι άλλο. Δεν ασχολούμαι με όσα λέει ο κ. Φραγκούλης. Ένα πράγμα έχω μάθει: Στη ζωή πρέπει να λέμε πάντα την αλήθεια, όσο σκληρή και να είναι και να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι.

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Σπάρτη, όπου κάνω Master στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Θέλω να συνεχίζω να μαθαίνω, να σπουδάζω, να προοδεύω», ήταν το σχόλιο του κ. Βασιλάκη.